Rīga, Mežaparks, Jaunā Mežaparka iela

Dzīvoklis "Mežaparka Rezidences"

Cena

307 000 €

Platība

115 m2

Stāvs

1/3

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

„Mežaparka Rezidences” aptver 31 ha plašu labiekārtotu teritoriju, kas ir harmonisks vecā Mežaparka turpinājums.
Dzīvokļu māja atrodas līdzās vēsturiskā Mežaparka teritorijai – Klaipēdas ielai, kas ir viena no klusākajām un zaļākajām vēsturiskā Mežaparka pkaimēm. No austrumiem un dienvidiem to ieskauj villu un mazstāvu dzīvojamās apbūves teritorija, no ziemeļrietumiem – zaļā zona.

Projekta autors – Gatis Didrihsons.

Pabeigta 1.kārtas infrastruktūras izbūve – bruģēti, apgaismoti gājēju celiņi un ielas, izveidotas atpūtas zonas ar soliņiem. Teritorija tiek uzraudzīta 24 h diennaktī. Ierīkota visa nepieciešamā infrastruktūra – ūdensvads un kanalizācija, gāze, elektrība.

Fasāžu risinājumā ir atsauce uz vēsturiskā Mežaparka funkcionālismu.Dzīvokļi plānoti ar divpusēju orientāciju – logi iziet uz vismaz divām debespusēm, kas ļauj palielināt izsauļojumu telpās.Katram dzīvoklim ir privātā ārtelpa – terase vai balkons.

Ūdensapgāde un kanalizācija nodrošinata no pilsētas centralizētā ūdensvada un kanalizācijas sistēmas AS „Rīgas Ūdens”. Katram dzīvoklim individuāls aukstā un siltā ūdens skaitītājs ar attālinātu rādījumu nolasīšanas iespēju.
Izbūvēta individuāla gāzes katlu māja, apkures un karstā ūdens nodrošināšanai. Siltuma patēriņa rādījumus iespējams nolasīt attālināti.

Dzīvokļa iekštelpu platība 98,6 m2.
Terases platība 16,5 m2.

Virszemes stāvvietas cena 9 000 EUR.
Pazemes noliktavas telpa: 3 500 EUR – 4 500 EUR.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums