Rīga, Centrs, Krāsotāju iela

Vienas istabas dzīvoklis Krāsotāju ielā 13

Cena

52 700 €

Platība

31 m2

Stāvs

5/5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Krāsotāju iela ir klusa un sena iela pilsētas centrā, taču vienlaikus atstatus no galvenajām ielām un satiksmes plūsmas. Blakus atrodas divi pilsētas parki – Ziedoņdārzs un Grīziņkalns. Īpašuma atrašanās vieta sniedz iespēju apvienot klusumu un zaļojošu apkārtni ar pilsētas centra dzīvi un tā piedāvātajām ērtībām.

Renovētajā trīs ēku kompleksā pieejami 85 dzīvokļi platībās no 17 – 79 kv.m. un 9 autostāvvietas. Cena no 1500 - 1700 eur/kv.m. Izvēloties dzīvokli, katram ir iespēja piemeklēt sev vēlamāko dzīvokļa atrašanās vietu – ar skatu uz ielu, pagalmu vai pāri Ziedoņdārza parkam. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar melno apdari, esošajā stāvoklī, tādejādi ļaujot jaunajiem Īpašniekiem veikt remontdarbus pēc saviem ieskatiem.

Visas trīs ēkas ir pirmskara mūra celtnes, būvētas 20. gadsimta sākumā. Ēku renovācijas ietvaros ir atjaunotas fasādes, kāpņu telpas, nomainīti logi, jumta segums, izbūvēti jauni inženiertīkli (ūdensapgāde un kanalizācija, apkures tīkli, elektroinstalācija), atjaunotas kāpņu telpas piešķirot tām gaišumu un vēsturisku šarmu. Ēkas pieslēgtas pie centralizētas siltumapgādes, izbūvējot jaunus siltummezglus izbūvēti jauni apkures tīkli, paredzot katrā dzīvoklī siltumskaitītāju ar attālināto rādījumu nolasīšanu. Teritorijā veikti apzaļumošanas un labiekārtošanas darbi.

Ēkas nodotas ekspluatācijā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums