Rīga, Centrs, Krišjāņa Barona iela

Elegants dzīvoklis renovētā namā līdzās Vērmanes dārzam

Cena

349 000 €

Platība

97 m2

Stāvs

2/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Elegants trīsistabu dzīvoklis pašā pilsētas centrā, Krišjāņa Barona ielā 6. Dzīvoklis atrodas renovēta nama otrajā stāvā. Daļa dzīvokļa logu vērsti uz skaisto Vērmanes dārzu, daļa uz klusu iekšpagalmu. Kopēja dzīvokļa platība ir 96.5 kv.m. Plānojums - ieejas halle, plaša dzīvojamā istaba, atsevišķa virtuve, divas guļamistabas, divas vannas istabas. Interjers veidots gaišos toņos ar elegantiem akcentiem - grīdas klāj masīvkoka parkets, atjaunoti griestu dekori, sienas klātas ar dekoratīvo krāsojumu. Vannas istabās uzstādītas premium klases ražotāju “Casa Di Vanna“, “Flaminia” un “Cristina” aprīkojums un santehnika.

Ēka ir pilnībā renovēta. Atjaunota fasāde un kāpņu telpa, veikta pārplānošana (ēkā ir tikai 12 dzīvokļi), nomainītas inženierkomunikācijas un ierīkots jauns lifts.
Pieslēgumi pilsētas komunikācijām, individuālie skaitītāji.
Ēka atjaunota saglabājot tās formas vienlaicīgi radot skaistu un ērtu vidi tās iedzīvotājiem. Jūgendstila motīvi koplietošanas telpās piešķir ēkai unikālu un autentisku šarmu. Tuvumā atrodas viss nepieciešamais ērtai dzīvei - ikdienā nepieciešamie pakalpojumi, tirdzniecības centri, pilsētas parki un sabiedriskais transports.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums