Rīga, Klīversala, Kuģu iela

Dzīvoklis pie Daugavas kvalitatīvā projektā

Cena

430 000 €

Platība

154 m2

Stāvs

3/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Neatkārtojams dzīvoklis ar 37,4 m2 terasi ar skatu uz dienvidiem kvalitatīvajā River Breeze mājā! Iekštelpu platība 117 m2. Dzīvoklim ir 3 guļamistabas, 2 vannasistabas, saimniecības telpa un plaša studio viesistaba ar virtuvi un ēdamzonu. Galvenajā guļamistabā arī atsevišķa garderobes telpa un vannasistaba.
Dzīvoklis ir ar pabeigtu apdari, kurā izmantoti mūsdienīgi materiāli no Itālijas un Vācijas ražotāju jaunākajām kolekcijām. Mikroklimata uzturēšanai dzīvoklī ierīkota moderna ventilācijas sistēma un gaisa kondicionēšanas iekārta, kuras saimnieks varēs regulēt pēc savām vēlmēm. Iedzīvotāju ērtībām ēkas pagrabstāvā ir pieejamas privātas noliktavas telpas, kā arī divu līmeņu pazemes autostāvvieta, kas ļaus saglabāt ēkas apkārtējo vidi brīvu no automašīnām.
Ēkas vizuālajā tēlā ir manāms mūsdienu arhitektūras pieskāriens, kas radīts izmantojot modernākos un tehnoloģiski progresīvākos materiālus un būvniecības metodes. Neatsveramu vērtību projektam piešķir skats, kas paveras uz gleznaino vecpilsētas siluetu.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums