Rīga, Centrs, Lāčplēša iela

Elegants un moderns 4-istabu dzīvoklis Rīgas centrā

Cena

1 950 000 €

Platība

250 m2

Stāvs

7/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Moderns, gaišs un plašs 4-istabu dzīvoklis jaunajā projektā Lāčplēša ielā 11, Club Central Residence II.
Dzīvokļa platība: 250.2 m2, plus balkonu platība: 28.40 m2, kas ved gan uz kluso Baznīcas ielu, gan nama iekšpagalmu. No tiem paveras skaists skats uz veco Ģertrūdes baznīcu, Kronvalda parku un tuvējo ēku jumtiem. Dzīvoklī ir plaša virtuve, kas apvienota ar dzīvojamo istabu un nodrošināta ar pašu labāko un jaunāko virtuves tehniku.
Divas guļamistabas, katra ar savu garderobes telpu un vannas istabu, kā arī atsevišķa istaba, kuru izmantot kā trešo guļamistabu vai kabinetu un kā arī viesu WC. Koridorā ierīkoti lieli, izgaismoti sienas skapji, viesistabā - kamīns. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnu iekšējo apdari - skaistām koka dēļu grīdām, ir izmantotas itāļu akmens masas flīzes un tapetes, augstas kvalitātes santehnika. Dzīvoklis aprīkots ar augstas kvalitātes mēbelēm, tehniku un gaismas objektiem no tādiem slaveniem zīmoliem kā Gaggenau, Valcucine, Minotti, u.c. Dzīvokļa dizainu veidojis interjera salons Krassky. Ēkā iebūvēts kluss un elegants lifts, dzīvoklim ir arī privāta, ar atslēgu darbināma piekļuve ar liftu. Ir pazemes autostāvvietas un mantu glabātuves. Viena stāvvieta ir iekļauta cenā. Ir iespējams iegādāties otru stāvvietu pa 40 000 eur.
Elegantais un mūsdienīgais jaunais daudzdzīvokļu projekts ar gaišiem, plašiem un kvalitatīviem dzīvokļiem atrodas prestižajā Baznīcas un Lāčplēša ielas krustojumā - pašā Rīgas centrā. Skaistā ēka ir tieši blakus pilsētas labākajiem restorāniem, kafejnīcām, veikaliem un Rīgas arhitektūras pērlēm. Noslēpumainā un aktīvā Vecrīga, izsmalcinātais Klusais centrs ar skaistām jūgendstila ēkām, labiekārtotie pilsētas parki, augstākās klases restorāni, tirdzniecības centri un visi ikdienā nepieciešamie pakalpojumi - viss atrodas tepat līdzās. Jaunais projekts ir labs mūsdienu arhitektūras un dizaina piemērs, kas apvieno labākās vēsturiskās apbūves tradīcijas un jaunākās pilsētu attīstības tendences pasaulē.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums