Rīga, Maskavas forštate, Ogres iela

Studio dzīvoklis Krasta ielas rajonā

Cena

150 000 €

Platība

78 m2

Stāvs

1/6

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties ekskluzīvu - divstāvu studio tipa dzīvokli, specprojektā - Krasta ielas rajonā - Ogres ielā 5. Dzīvoklis atrodas nama pirmajā stāvā un tā kopējā platība ir 78 kv.m., no kuriem 61 kv.m. ir dzīvojamā platība. No viesistabas ir izeja uz plašu terasi (16,9 kv.m.), kuru iespējams apzaļumot pēc savas vēlmes. Īpašumam lietošanā ir arī terase uz ēkas jumta.
Dzīvoklī ir divas vannas istabas, viena pirmajā stāvā (WC), otra ir otrajā stāvā un tajā atrodas vannu un WC. Otrajā stāvā iekārtota guļamzona un ērts iebūvētais skapis. Virtuvei paredzētā zona kopā ar viesistabas daļu un koridoru atrodas dzīvokļa pirmajā līmenī. Dzīvoklim ir 6 metrus augsti griesti un iemītnieku ērtībai paredzēta arī viena vieta pazemes autostāvvietā.
Namu apsaimnieko SIA "Civinity mājas" un komunālie maksājumi ziemā sastāda aptuveni 135-150 EUR, bet vasarā aptuveni 85 EUR, papildus - elektrības maksājumi.
Māja ir sakopta, ar labiekārtotu un nodalītu teritoriju un gada siltajos mēnešos to rotā daudzie dekoratīvie koki un augi, par kuriem rūpējas mājas dārznieki. Ierīkots jauks bērnu laukums un teritorijā ir diennakts video novērošana. Māja atrodas ļoti ērti pieejamā vietā, ar labu apkārtējo infrastruktūru.Ir pazemes autostāvvieta
Vien 3 minūšu gājienā atrodas atpūtas un izklaides komplekss LIDO. Netālu ir lielveikali Mols; MC2; Sky; Elkor; Depo; Ozols. Blakus ir skola un bērnudārzs. Līdz Vecpilsētai 10 min. ar auto, līdz centrālajai dzelzceļa stacijai 10 min. ar auto, līdz lidostai 20 min., līdz Jūrmalai 30 min.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums