RAŅĶA DAMBIS 31 | Dzīvokļi renovētā ēkā

RAŅĶA DAMBIS 31 | Dzīvokļi renovētā ēkā

Projekts Raņķa Dambis 31, kuru projektējis pazīstamais Rīgas arhitekts Vilhelms Hofmanis atrodas tikai 2 kilometru attālumā no Vecrīgas.

Ēka ir celta 20. gadsimta sākumā un to raksturo jūgendstila mākslinieciskās izteiksmes līdzekļi, kas parādās ēkas fasāžu dekoratīvajā noformējumā.

Ēkas renovācijas ietvaros tiks pilnībā atjaunota tās krāšņā fasāde un ierīkots jauns fasādes apgaismojums, kā arī uzstādīti vēsturiskie koka logi ar augstu siltuma caurlaidības koeficientu un skaņas izolāciju, kas padarīs ēku vēl izteiksmīgāku.
Ēkas iekšienē pilnībā izbūvēti jauni inženiertīkli, ūdensapgāde, kanalizācija, apkures tīkli un elektroinstalācija. Izbūvēts jauns siltummezgls un jauni ventilācijas kanāli ar individuālu rekuperācijas sistēmu katram dzīvokli.

Slēgta un labiekārtota teritorija, kur būs iespēja par papildus samaksu iegādāties stāvvietu automašīnai.

Dzīvokļi tiek pārdoti bez iekšējās apdares, ļaujot jaunajiem īpašniekiem remontdarbus veikt pēc saviem ieskatiem. Dzīvokļu plašumu veido lielie logi, kā arī vēsturiskajām ēkām raksturīgais griestu augstums, kas sasniedz 3,5m.
Ēkā ir pieejami dažādu platību dzīvokļi, starp kuriem ikviens varēs atrast sev piemērotāko.

Projekts Raņķa Dambis 31 atrodas pie Zunda kanāla, kas šobrīd piedzīvo strauju attīstību un īpašums ir uzskatāms par vērtīgu ilgtermiņa investīciju.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums