Rīga, Āgenskalns, Raņķa dambis

Plašs 4 istabu dzīvoklis projektā Filozofu Rezidence

Cena

386 607 €

Platība

109 m2

Stāvs

11/22

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod 4 istabu dzīvokli projektā “Filozofu Rezidence”, kas atrodas Rīgā, Daugavas labajā krastā (Pārdaugavā). Projekta atrašanās vieta ir patiesi unikāla: tikai 20 minūšu gājiens līdz Vecrīgai, 15 minūšu brauciens līdz lidostai un 20 minūtes līdz Baltijas krasta lielākajai kūrortpilsētai – Jūrmalai.
Rezidences ieejas zālē atrodama bibliotēka, kas piepildīta ar grāmatām, atpūtas zonā ir basketbola laukums, terases ar pingponga un novusa galdiem, 2 bērnu laukumi, vieta meditatīvai atpūtai ar skatu uz Filozofu aleju un Daugavas krastiem. No dzīvokļa logiem paveras skats uz Daugavu, Vanšu tiltu un “Z-Towers” torņiem.

Dzīvokļa plānojums: 3 guļamistabas (2 guļamistabām atsevišķa garderobe), dzīvojamā istaba ar virtuves zonu, 2 sanitārie mezgli ar dušu un vannu (apsildāma grīda), 2 terases (11,9 m2 un 6,4 m2). Dzīvoklis labā stāvoklī, aprīkots ar mēbelēm un sadzīves tehniku - iebūvēta virtuve, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna, veļas mašīna. Pazemes autostāvvieta vienai automašīnai. Dzīvokļa kopējā platība 108,7 m2, dzīvojamā - 90,4 m2. Drošības risinājumus nodrošina diennakts apsardze (konsjeržs) un videonovērošanas kameras.

Komunikācijas – pilsētas apkure, ūdens un kanalizācija. Katram dzīvoklim savi siltuma skaitītāji. Komunālo pakalpojumu izmaksas vasarā 240 EUR mēnesī, ziemā 430 EUR mēnesī. Apsaimniekošanas maksa – 0,98 centi/m2, autostāvvietas uzturēšanas maksa – 11,33 EUR/mēnesī.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums