Rīga, Āgenskalns, Raņķa Dambis

Penthouse līmeņa dzīvoklis ar skatu uz Vecrīgu

Cena

440 000 €

Platība

133 m2

Stāvs

20/23

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei penthouse līmeņa dzīvokli jaunajā projektā " Philosopher Residence", ar vienu no labākajiem skatiem Rīgā uz Vecrīgu, Daugavu, Āgenskalnu un Šampēteri, ar skatiem, kas ietver gandrīz 360 grādu panorāmu uz pilsētu.
Dzīvoklis tiek piedāvāts pārdošanā ar iesāktu remontu. Ir dizaina skiču projekts 3-istabu dzīvoklim un celtniecības kompānija, kas gatava pabeigt remontu. Platība atļauj šeit izveidot 4-istabu dzīvokli.
133 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis (lietderīgā platība - 100,5 kvm.), piedāvā ērta un moderna dzīves veida baudījumu. Ienākot dzīvoklī, nokļūstiet koridorī ar iebūvēto skapi , uzreiz pretī ir viesistaba (38 kvm.) ar galvu reibinošu skatu uz Vecrīgu, Preses nama kvartālu ar futbola laukumu, kā uz delnas, un Zunda torņiem. Viesistaba apvienota ar virtuvi. No koridora, izejot caur ģerbtuvi, ir ieeja tālāk plašā (29 kvm.) saimnieku guļamistabā ar īpašu vannas zonu, dušu un wc, un izeju uz terases ēkas Dienvidu un Dienvidu Rietumu pusē . Dzīvokļa pretējā pusē atrodas otra guļamistaba vai kabinets, kurai blakus ir otra vannas istaba.
Kā īpašu priekšrocību šai dzīvesvietai jāakcentē dzīvokļa 32 kvm. plašā āra terase uz Austrumu un Dienvidu debes pusēm, uz kuriem ir iespējams lieliski izbaudīt mierpilnas brokastis vai vakariņas, un arī izbaudīt sauļošanos ar panorāmas skatu. Saulainā laikā skatam paveras lidosta ar lidmašinu pacelšanos un nolaišanos, kā arī iespējams saskatīt Rīgas Jūrmalu. Papildus var iegādāties pazemes autostāvvietu, 20 000 Eur.
Minimālā stilā ieturētas visas ēkas telpas – to apdare, kas sastāv no neitrālos toņos izvēlētiem augstvērtīgiem materiāliem, harmoniski mijiedarbojas ar augstiem bibliotēkas griestiem ( 12 m) recepcijā, ienākot, un plašām iespējām apkārtnē pastaigām un sporta nodarbēm.
Tehnoloģijas ēkā:
Enerģijas efektivitātei ir īpaši piemeklēti un uzstādīti koka logi ar alumīnija uzlikām ārpusē un divkameru stikla paketēm, kas atbilst A++ energoefektivitātei un nodrošina labu temperatūras, skaņas izolāciju un ir izturīgi pret ārējo nokrišņu ietekmi.
Ventilācija: dzīvokļos tā tiek nodrošināta ar lokāliem nosūces ventilatoriem un gaisa kompensāciju caur sienās iebūvētām atverēm.
Kondicionēšana sistēma: katram dzīvoklim var ierīkot individuālu dzesēšanas sistēmu, kas sastāv no āra bloka un iekšējiem telpas dzesētājiem. Skaitītāji novietoti koplietošanas telpās pie lifta - aukstajam ūdenim, siltumam un elektrībai.
Apkure no Rīgas Siltums: katram dzīvoklim individuāls sadales mezgls ar uzskaites skaitītājiem.
Filozofu rezidence atrodas Rīgā, Daugavas kreisajā krastā (Pārdaugavā). Projekta atrašanās vieta ir patiesi unikāla: tikai 20 minūšu gājiens līdz Vecrīgai, 15 minūšu brauciens līdz lidostai un 20 minūtes līdz Baltijas krasta lielākajai kūrortpilsētai – Jūrmalai.
Ilgtermiņa attīstības plāni kreisā krasta apkaimē ir atvēruši neskaitāmas iespējas biznesam un atpūtai. Pēdējo gadu laikā Pārdaugava ir kļuvusi par “mājām” jauniem publiskajiem objektiem: Latvijas Banka, Medicīnas institūts, “Swedbank” galvenā ēka, Valsts arhīvi, Nacionālā bibliotēka, studentu pilsētiņa ar peldbaseinu un izstāžu zāle Ķīpsalā, un kā pēdējie jāmin - Preses Nama kvartāls ar komerctelpām un futbola laukumu, un arī atjaunotais Uzvaras parks ar Rīgas Panorāmas Ratu. Līdzās iepriekš minētajam atrodas iepirkšanās centri, restorāni un moderni dzīvojamo ēku kompleksi. Visa nepieciešamā infrastruktūra (aprūpes iestādes, veikali, mācību un sporta iestādes, atpūtas centri) atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā.
Zvaniet, dzīvoklis ir pieejams apskatei Jums ērtā laikā!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums