Rīga, Centrs, Skolas iela

Elegants dzīvoklis Rīgas centrā

Cena

355 000 €

Platība

113 m2

Stāvs

2/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties elegantu, interesantu un gaišu dzīvokli vienā no staltākajām ēkām Rīgas centrā – Skolas ielas un Lāčplēša ielas stūrī. Vēsturiskā jūgendstila ēka būvēta 1907. gadā un ir arhitektūras piemineklis.
Dzīvoklis atrodas renovētas iekšpagalma ēkas 2.stāvā. Par iedzīvotāju drošību gādā dzīvā apsardze galvenajā kāpņu telpā un video kameras.
Skolas iela ir viena no elegantākajām un sakoptākajām ielām Rīgā, ar izbūvētu veloceliņu un restaurētiem namiem. Šī ir viena no pieprasītākajām Rīgas centra daļām, pastaigas attālumā ir skaistais Esplanādes parks, vairāki restorāni, kafejnīcas un veikali, kā arī mācību iestādes.
Dzīvoklis iekārtots pēc zelta proporciju jeb zelta griezuma principa, 113 m2 platībā izvietojas ieejas halle ar brīnišķīgu atpūtas vietu, atsevišķa virtuves zona, viesistaba, viesu guļamistaba, galvenā guļamistaba, vannas istaba. Interjerā izmantoti ekskluzīvi un augstvērtīgi apdares materiāli, apvienojot klasiskā stila elementus ar mūsdienīgu eleganci, kā arī ievērojot zelta griezuma proporciju sauktu arī par dievišķo proporciju. Pagalmā iespēja nomāt stāvvietu automašīnai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums