Rīga, Centrs, Strēlnieku iela

Plašs trīs guļamistabu dzīvoklis projekta HOFT 6 stāvā

Cena

820 000 €

Platība

170 m2

Stāvs

6/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pašā Rīgas klusā centra sirdī izvietots unikāls dzīvojamais projekts HOFT,
HOFT tas ir zaļā dzīvesveida, cieņas pret pilsētas vēsturi un mūsdienu arhitektūras apvienojums, kur projekta ēkas centrālajā fasādē, pagalmā uz terasēm, un papildus konstrukcijām, izmantojot speciālus stiprinājumus, dažādos līmeņos ir izvietoti speciāli audzēti un pilsētvidei pielāgoti skuju koki, tā veidojot privātu dārzu mājas iedzīvotājiem - lidojošo koku māju- kā zaļo oāzi pilsētas centrā.
Piedāvājam iegādei plašu 4 istabu dzīvokli ar terasi un balkonu ekskluzīvajā projektā HOFT, Strēlnieku Gaišais un saulainais dzīvoklis izvietots nama iekšapgalma korpusā un atrodas 6/7 stāvā ar skatu uz labiekārtotu un izgaismotu projekta iekšpagalmu. Dzīvokļa kopējā platība - 195,3 kv.m., lietderīgā - 170,3 kv.m., terase -18,3 kv.m. un balkons 6,7 kv.m. Dzīvoklis tiek pārdots ar pelēko iekšējo apdari.
Dzīvoklim ir izstrādāts interjera dizaina projekts, kas paredz ekskluzīvu un ērtu dzīvokļa plānojumu - ar plašu dzīvojamo istabu un virtuvi, āra terasi, 3 guļamistabām, garderobi un 2 vannas istabām.
Dzīvoklis ir ļoti gaišs un saulains. Mājā uzstādīts kluss ātrgaitas lifts.
Pārdošanas cenā nav iekļauta 1 pazemes autostāvvietas vieta, to var iegādāties papildus.
Ēkas fasādi un interjeru caurstrāvo projekta galvenā ideja: dabas un pilsētas mijiedarbība, zaļā oāze pilsētas centrā, pašā Klusā centra pašā sirdī - ar skatu uz Art Noveau brīnišķīgajām ēkām.
Tuvu gleznainais Kronvalda parks, labākie Rīgas restorāni un muzeji, ērta pilsētas infrastruktūra.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums