Rīga, Centrs, Strēlnieku iela

Premium klases dzīvoklis ar pilnu apdari un mēbelēm

Cena

485 000 €

Platība

104 m2

Stāvs

5/7

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod plašu trīs istabu dzīvokli ar balkonu, mēbelēm un iekārtojumu elitārajā projektā Lofts&Rosegold.
Dzīvoklis ir izvietots nama piektajā stāvā, tam ir jauns, kvalitatīvs interjers. Plānojumā ietilpst divas izolētas guļamistabas, garderobe, plaša virtuves zona, aprīkota ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, 2 vannasistabas, saimniecības telpa un balkons. Dzīvoklis ar augstākās klases kvalitātes remontu, apdari un mēbelēm. Dabīgas parketa grīdas, iebūvēta dizaineru veidota virtuve ar augstākās klases sadzīves tehniku. Par papildus samaksu 45 000 eur - pazemes autostāvvieta un noliktava.

Lofts&Rosegold dzīvojamais kvartāls izceļas kā spožs paraugs divu atšķirīgu arhitektūras laikmetu harmoniskai sintēzei. Kvartāla sirds un dvēsele ir ēkas grandiozais vestibils-halle, 220 m2 plašumā, kur griestu augstums paceļas līdz 4 metriem.

Foajē pieejams konsjerž-serviss, nodrošinot plašu un ērtu atpūtas vidi. Bērniem ir paredzēts atpūtas stūrītis, turklāt pieejamas vairākas atpūtas zonas, kur izbaudīt komfortu un relaksēties. Šis dzīvojamais komplekss radīs dzīvokļu iedzīvotājiem patīkamu vidi.
Drošība ir augstākajā līmenī, nodrošinot mieru un aizsardzību. Videonovērošana un piekļuves kontrole garantēs, ka Lofts&Rosegold kļūs par ne tikai stilīgu, bet arī drošu mājvietu. Šis projekts sniedz iespēju baudīt mūsdienīgas dzīvesveidu, iekļaujot vēsturisko mantojumu un mūsdienīgu dizainu.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums