Rīga, Vecrīga, Vaļnu iela

Ekskluzīvs dzīvoklis virs Vecrīgas jumtiem

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

377 m2

Guļamistabas

4

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Šis dzīvoklis ir patiesi ievērojams ar daudzām ekskluzīvām un komfortablām funkcijām. Tas piedāvā augstu dzīves kvalitāti un modernitāti, tādējādi radot īpašu mājokli. Dzīvoklis ir aprīkots ar mūsdienīgu un komfortablu dizainu, kurā apvienojas gaismu pildīta viesistaba un izsmalcināta virtuve ar augstas kvalitātes Miele virtuves tehniku. Kvalitatīvās koka mēbeles dod telpai siltumu un eleganci. Dzīvoklis ir pilnībā aprīkots ar gudro mājas sistēmu, kondicionieriem, ventilācijas sistēmu un siltajām grīdām, tādējādi nodrošinot optimālu temperatūru un ērtības visā dzīvoklī.
Pirmajā stāvā ir plaša viesistaba, kurā iekļauti dažādi funkcionālie elementi, piemēram, kamīns, bāra zona, ēdamzāles zona un atpūtas zona, radot daudzveidīgu vidi un iespējas ikdienas dzīvei. Abos stāvos ir guļamistabas ar privātām vannām un tuvējo darba vai atpūtas zonu. Balkoni un jumta logi piedāvā skaistus skatus uz Vecrīgas baznīcu torņiem, radot īpašu atmosfēru un sajūtu. Dzīvoklī ir veļas mazgātava, saimniecības telpa/noliktava un papildu tualetes, kas dod praktisku un funkcionālu pievienoto vērtību.
Šis dzīvoklis izceļas ar savu ekskluzīvo dizainu, augstas klases aprīkojumu un ērtībām, piedāvājot iedzīvotājiem mājokli, kurā jūtas kā mājās ar maksimālu komfortu un stilu. Vestibilā sagaidīs konsjeržs, lifts aizvedīs līdz pašam dzīvoklim.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums