Rīga, Centrs, Vēžu iela

Plašs un gaišs dzīvoklis

Cena

255 000 €

Platība

128 m2

Stāvs

3/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei labiekārtotu četru istabu dzīvokli projektā “Mastu Nams”. Projekts atrodas uz klusās Vēžu ielas, pastaigas attālumā no Klusā centra un Vecrīgas. Apkārtnē atrodas viss, kas nepieciešams ērtai ikdienai - bērnudārzi, skolas, parks, pārtikas veikali, poliklīnika, sporta un atpūtas komplekss, sabiedriskā transporta pieturas.

Dzīvokļa plānojums paredz plašu ieejas zonu ar ietilpīgu skapi, dzīvojamā istaba ar nodalītu, pilnībā aprīkotu virtuves zonu, trīs guļamistabas, divas vannas istabas. Galvenajā guļamistabā ir atsevišķa telpa garderobei.
Dzīvokļa apdarē izmantoti kvalitatīvi, mūsdienīgi materiāli. Dabīgā granīta palodzes, gaismas ķermeņi ar LED spuldzēm, parketa grīda ar masīvkoka grīdlīstēm. Visās telpās koka iekšdurvis un parketa grīdas. Guļamistabās tikko veikts kosmētiskais remonts. Santehnika no Il Bagno Alessi by Laufen, Axor by HansGrohe. Vienā no vannas istabām uzstādīta džakuzi vanna. Augstas kvalitātes virtuve no itāļu “GeD Cucine”, Corian akmens virsma, jauna sadzīves tehnika. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavots ozolkoka ēdamgalds ar dabīgā granīta virsmu. Dzīvokli iespējams iegādāties ar visām attēlos redzamajām mēbelēm un sadzīves tehniku.

Dzīvoklim ir atsevišķi skaitītāji apkurei, ūdenim, elektrībai. Dzīvokļa īpašums ar zemi īpašumā.
Pazemes autostāvvietu ir iespējams iegādāties par papildus samaksu 15 000 EUR.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums