Rīga, Centrs, Vīlandes iela

Mansarda dzīvoklis renovētajā namā "Villa 11"

Cena

521 950 €

Platība

95 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Vīlandes 11 namīpašums ir viens no pirmajiem jūgendstila paraugiem Rīgas Klusajā centrā, kas 1907. gadā būvēta pēc arhitekta Rūdolfa Heinriha fon Cirkvica projekta. Ir noslēdzies vērienīgs nama renovācijas process un šobrīd piedāvājam iegādei dzīvokļus divās ēkās - nama vēsturiskajā daļā un jaunā, mūsdienīgā piebūvē.

Īpašums atrodas vēsturiskās ēkas 5. stāvā un tiek piedāvāts ar augstvērtīgu klasiskā stila iekšējo apdari. Plānojums paredz atvērta tipa viesistabu, apvienotu ar virtuves zonu, divas guļamistabas, divas vannas istabas un saimniecības telpu. Viesistabā ir restaurēta podiņkrāsns ar kamīnu. Virtuves aprīkojumā ietilpst Nolte Küchen iebūvētās mēbeles ar premium klases komplektāciju, Siemens sadzīves tehnika, Franke santehnika, regulējams LED apgaismojums un plašas darba virsmas.

Dzīvoklī ozolkoka parkets, pildiņdurvis ar virsgaismu un misiņa furnitūru, koka futerlogi, griesti ar noapaļotām karnīzēm un vēsturiskām ģipša rozetēm.

Luksus klases dzīvojamais nams ir aprīkots ar drošības aizsardzības sistēmām – viedā piekļuves kontrole ar čipu, kā arī izmantojot sejas identifikāciju, videonovērošana, attālināts konsjerža serviss.

Iedzīvotāju ērtībām būs pieejama privāta sporta zāle. Iespējams iegādāties plašas noliktavas telpas, turklāt iekšpagalmā ir pieejamas autostāvvietas, 6 elektromobīļu uzlādes stacijas un velosipēdu novietnes.

Ja vēlies izbaudīt visas Klusā centra priekšrocības, tad Villa 11 būs lieliska izvēle!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums