Gulbenes novads, Rankas pagasts, Vecrozas

Lauku viensēta „Vecrozas”, Gulbenes novada Rankas pagastā

Cena

570 000 €

Platība

264 m2

Zeme

192 000 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod lauku viensētu „Vecrozas”, Gulbenes novada Rankas pagastā. 19,2 hektārus lielais zemes īpašums sastāv no lauksaimniecības zemes un meža zemes, kas īpašniekam sniegs plašas pielietojuma iespējas. Dzīvojamā māja atrodas pakalnā, no kura paveras elpu aizraujošs panorāmas skats uz 0,5 ha lielu dīķi, pļavām, mežiem un ābeļdārzu. Tā kā tuvumā nav citu viensētu, dzīve šeit būs patiesi klusa un mierpilna.

“Vecrozas” atrodas 6 km attālumā no Jaunpiebalgas, 45 km no Gulbenes, 32 km attālumā no Smiltenes, 135 km no Rīgas.

Īpašums sastāv no:
-Zemes ar kopējo platību 19,2 ha, tajā skaitā lauksaimniecībā izmanto-jamā zeme 10,1 ha, meži 6 ha. Iežogota teritorija apmēram 1 ha platībā.

-Divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 263,7 m2. Centralizētā gāzes apkure. Griestu augstums 2,40 m. Ēkas pamati – laukakmeņu mūris, ārsienas – koks, pārsegumi – koks. Atpūtas telpā kamīns ar stikla durvīm, kurināms ar malku.
Dzīvojamās mājas plānojums:
Pirmajā stāvā – atvērtā tipa virtuve apvienota ar ēdamtelpu un atpūtas telpu, sanitāri tehniskā telpa (ar elektrību apsildāma grīda), 3 istabas, koridors/halle (ar elektrību apsildāma grīda).
Otrajā stāvā – 4 guļamistabas, sanitāri tehniskā telpa (ar elektrību apsildāma grīda), koridors. Mājas (-1) stāvā pagrabs 22 m2.

-Viesu māja ar kopējo platību 151,7 m2, viens stāvs. Centralizētā gāzes apkure. Griestu augstums 2,60 m. Ēkas pamati – betons, ārsienas – koks, pārsegumi – koks. Autonoma gāzes apkure, paredzēta vieta ar malku kurināmam kamīnam.
Plānojums: atvērtā tipa virtuve ar dzīvojamo istabu un ēdamzonu, virtuvē (apsildāma grīda), 2 guļamistabas, 2 sanitārtehniskie mezgli (apsildāma grīda), saimniecības telpa, kas ar bīdāmo durvju palīdzību apvienojama ar pārējo mājas daļu veidojot platību viesību rīkošanai . Uz ēkas jumta stāvu ved kāpnes ir iespējama otrā stāva izbūve.

-Pirts ēkas ar kopējo platību 73,2 m2, divi stāvi. Griestu augstums 2,50 m. Ēkas pamati – laukakmeņu mūris , ārsienas – koks, pārsegumi – koks. Vietējā krāsns apkure.
Pirts ēkas plānojums:
Pirmajā stāvā – ģērbtuve, pirts, atpūtas telpa, dušas telpa, sanitārais mezgls, terase.
Otrajā stāvā – guļamistaba/atpūtas telpa.

-Šķūnis ar kopējo platību 124,5 m2.

Komunikācijas: Autonoma gāzes apkure, trīsfāzu elektrības pieslēgums, ūdens dziļurbums 75 m, aka (26 m) - ļoti tīrs/labs ūdens, vietējā kanalizācija.

Īpašums tiek apsargāts ar “AB Solution Security Group” centralizētām apsardzes signalizācijas iekārtām un novērošanas kamerām.

Nekustamā īpašuma nodoklis par 2020.gadu 194 EUR.

Lauku viensēta „ Vecrozas” ir mājas, kur pilnībā izbaudīt dzimtenes lauku burvību, ziedošas pļavas, mieru un aizmirst ikdienas steigu.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums