Jūrmala, Bulduri, Vienības prospekts

Zeme apbūvei pie jūras

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Zeme

6 833 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala ir iecienīts kūrorta apvidus Latvijā, pazīstams ar savu skaisto smilšu pludmali, dabas bagātībām un vēsturisko arhitektūru. Šis zemes gabals atrodas pašā jūras krastā un agrāk šeit atradās restorāns "Jūras Pērle", kas pulcēja viesus ne vien no tuvākās apkaimes, bet arī no ārvalstīm.
Zemes gabals un uz tā atrodošā ēka (pamati) saskaņā ar Jūrmalas pilsētas plānojumu atrodas Publiskās apbūves teritorijā (P47). Zemes gabalā paredzētie izmantošanas mērķi ir: Biroju ēku apbūve (12001), Tirdzniecības un/vai pakalpojumu objektu apbūve (12002), Tūrisma un atpūtas iestāžu apbūve (12003), Kultūras iestāžu apbūve (12004), Veselības aizsardzības iestāžu apbūve (12008), Sociālās aprūpes iestāžu apbūve (12009), Labiekārtota publiskā ārtelpa (24001). Teritorijā maksimālais apbūves augstums ir līdz 20 m, taču šim zemes gabalam atbilstoši detālplānojumam to atļauts palielināt līdz 37 m un 10 stāviem.
Īpašumam ir viegli piekļūt ar automašīnu, tā atrašanās vieta ļaus izbaudīt klusumu un mieru, kā arī pilnvērtīgu un atmiņā paliekošu atpūtu.

Broker image

Sazinies ar mums