Līgatnes novads, Līgatnes pagasts, Pakalnes

Lauku īpašums Gaujas Nacionālā parka teritorijā

Cena

550 000 €

Platība

370 m2

Zeme

70 000 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Siguldas novadā, stundas brauciena attālumā no Rīgas atrodas īpašums „Pakalnes”. Nepilnus 7 ha lielajā mežu un pļavu ieskautajā kompleksa teritorijā, Gaujas Nacionālā parka teritorijā, Jūs gaida lauku miers, ainaviska, sakopta vide un mūsdienīgs komforts.
Īpašuma sastāvs:
- 1,95 ha un 4,93 ha liels zemes gabals;
- Dzīvojamā māja (trīs stāvi) ar kopējo platību 370 m2;
- Viesu māja (divi stāvi) ar kopējo platību 640 m2;
- Trīs dīķi.
Pakalna galā atrodas dzīvojamā māja, kā dārga pērle ar mūsdienīgu šarmu no kuras paveras elpu aizraujošs panorāmas skats uz dīķiem, laukiem un mežu, kas stiepjas aiz horizonta.
Dzīvojamās mājas 3 stāvos izvietotas 4 guļamistabas, dzīvojamā istaba, 2 plašas virtuves, garderobe, 5 sanitārie mezgli, plaša terase, baseins, pirts, biljarda telpa.
Teritorijā atrodas basketbola, volejbola un futbola sporta laukumi. Vasarā, kad saule silda un viss zaļo, baudīt brīvo laiku Jūs varēsiet dabā un atveldzēties ūdens tuvumā.
Viesu mājas dzīvojamā platība 360 m2:
-4 dzīvojamās istabas;
-6 guļamistabas;
-virtuve;
-3 sanitārie mezgli;
-garāža 4 automašīnām;
-saimniecības telpas.
Viesu nama plašajās telpās iespēja organizēt dažādus pasākumus lielām cilvēku grupām, kā arī nakšņošanas iespējas labiekārtotos viesu nama numuros līdz pat 20 cilvēkiem vienlaicīgi.
Komunikācijas: granulu apkures katls vai ar apkures dīzeļdegvielu, ūdens dziļurbums. Ēkas ir labi uzturēta un teicamā tehniskā stāvoklī. Mājās ierīkota piespiedu ventilācija/rekuperācija, kura nodrošina svaigu gaisu un labu mikroklimatu. Drošības risinājumus īpašumā nodrošina apsardzes kompānija.
Ap ēku un nobruģētajiem celiņiem uzstādītas vēsturiska dizaina laternas, kas dienas tumšajā laikā rada pat nedaudz maģisku noskaņu. Teritorija ar simtgadīgiem ozoliem, zālāju, bruģētiem celiņiem, izbūvētām kāpnēm uz dīķiem ļaus dabas mīļotājiem un mierpilnas atpūtas cienītājiem novērtēt iespēju doties rīta peldē vai makšķerēt dīķos.

Īpašums “Pakalnes” - nesteidzīgai dzīves baudīšanai!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums