Ādažu novads, Baltezers, Veckūlu iela

Mūsdienīga ģimenes māja pie ezera

Cena

2 300 000 €

Platība

801 m2

Zeme

4 935 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

7
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Šī izsmalcinātā ģimenes māja pie Mazā Baltezera krastā blakus dzīvokļu kompleksam The Pearl ir harmonisks mūsdienu greznības un lauku šarma sajaukums. No rezidences, kas atrodas ezera krastā, paveras elpu aizraujošs skats uz ūdeni, radot mierīgu un gleznainu vidi.
Mājas fasāde lepojas ar mūsdienīgu dizainu ar tīrām līnijām un plašiem logiem, kas nodrošina dabiskās gaismas pārpilnību un netraucētu skatu uz apkārtējo ainavu. Dabisku materiālu, piemēram, akmens un koka, izmantošana papildina apkārtni, radot nemanāmu integrāciju ar vidi.
Ieejot mājā, jūs sagaida plašs un mājīgs foajē, kas nosaka toni pārējai mājai. Interjera dizains ir ideāls elegances un komforta sakausējums ar rūpīgi izvēlētām mēbelēm un gaumīgām dekorācijām. Augstie griesti un lielie logi visās dzīvojamās telpās rada atvērtu un gaisīgu atmosfēru, uzlabojot saikni starp iekštelpu un skaisto āra ainavu. Cokolstāva vienā ēkas pusē izvietota garāža, kurā vieta būs pat trijām apvidus automašīnām, un dārza tehnikas telpa, kuru var izmantot kā papildu garāžu vienai automašīnai vai kā laivas garāžu.
Dzīvojamā zona ir paredzēta atpūtai un izklaidei, tajā ir kamīns un mākslinieciski izstrādāts interjers. Logi no grīdas līdz griestiem ne tikai ierāmē brīnišķīgos skatus, bet arī ļauj iedzīvotājiem baudīt mainīgās debesu krāsas un atspulgus ezera virsmā. Virtuve apvieno funkcionalitāti ar estētisku pievilcību. Mūsdienīgas ierīces, gludi skapji un liela centrālā sala padara šo telpu par šefpavāra sapni, vienlaikus nodrošinot siltu un aicinošu gaisotni ģimenei un viesiem.
Guļamistabas ir komforta un stila svētnīcas, no kurām katra piedāvā unikālu skatu uz apkārtējo ainavu. Katrā guļamistabā ir garderobe un atsevišķs sanmezgls.
Plašā terase un pagalms ir lieliska vieta, kur ieturēt maltītes svaigā gaisā, atpūsties un izklaidēties. Privāta piestātne, kas sniedzas ezerā, piedāvājot ideālu vietu ūdens aktivitātēm vai vienkārši baudīt nomierinošas ūdens skaņas. Šī izsmalcinātā māja pie ezera nav tikai mājvieta; tā ir atpūta, kur mūsdienu greznība satiekas ar dabas mieru, radot idillisku dzīves pieredzi tiem, kas novērtē dzīves smalkākās lietas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums