Ādažu novads, Baltezers, Mežrozīšu iela

Plaša ģimenes māja Baltezerā

Cena

530 000 €

Platība

310 m2

Zeme

3 974 m2

Guļamistabas

5

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod ģimenes māju Pierīgā, dabas un Baltezera tuvumā. Plaša privātmāja klusā, ainaviskā vietā Baltezerā ar skaisti iekoptu dārzu un labiekārtotu teritoriju.

Īpašums sastāv no:
-3974 m2 liela zemes gabala;
-divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 310 m2.
Dzīvojamā māja nodota ekspluatācijā 2022.gadā, tai ir divi virszemes stāvi, nojume divām automašīnām, funkcionāls plānojums un pārdomāts dizains.

Ēkas plānojums: pirmajā stāvā – plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu un izeju uz terasi, virtuve ar iebūvētām mēbelēm un visu nepieciešamo iebūvēto tehniku, 3 guļamistabas, 3 sanitārie mezgli, pirts telpa, terase 55 m2.
Ēkas otrajā stāvā – 2 guļamistabas, 1 sanitārais mezgls.
Telpu griestu augstums pirmajā stāvā 2,90 m, otrajā stāvā 2,50 m. Teritorija ir pilnībā labiekārtota ar dārza apgaismojumu un jaunu bruģa segumu. Īpašumu apsargā apsardzes uzņēmums.

Mājas pamati, monolīts dzelzbetons. Ārsienas un karkasi – gāzbetona bloka mūris. Pārsegumi – dzelzbetona paneļi, koka sijas. Jumts – koka konstrukcijas, koka spāres, bitumena plāksnes (šindeļi).
Komunikācijas: gāzes apkure (apkures sistēma Junker) – siltās grīdas , vietējais ūdens dziļurbums 11m, kanalizācija – hermētiska tvertne.

Nekustamā īpašuma nodoklis par 2024.gadu – 1040 EUR.

Ja šis īpašums ir Jūs ieinteresējis, zvaniet, vienosimies par apskati.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums