Babītes novads, Babīte, Liberu iela

Eleganta un sakopta klasiska stila villa Liberos, tuvu no Rīgas

Cena

695 000 €

Platība

645 m2

Zeme

2 562 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu un klasiskā stilā iekārtotu villu, kas atrodas tikai 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra un 10 minūšu brauciena attālumā līdz Jūrmalai.
Elegantā un plašā villa atrodas slēgta tipa ciemata teritorijā blakus Beberbeķu dabas parka teritorijai. Villas platība ir 645 kv.m., zemes gabala platība 2562 kv.m.
Villas 3 stāvos ērti izvietotas 10 istabas, no kurām 6 guļamistabas, 5 sanmezgli, ir SPA zona ar baseinu un saunu, biljarda istaba un terase saulainām dienām vai vakara pasēdēšanai - 120 kv.m. Atsevišķa garāža diviem automobiļiem. Teritorija ap villu ir sakopta - dārzs ar rožu dobēm un augļu kokiem. No visiem logiem paveras brīnišķīgs skats uz dārzu un parku. Villas interjers ir izpildīts klasiskā stilā un mājas interjerā un apdarē izmantoti tikai augstākās kvalitātes materiāli. 2018. gadā ir atjaunota villas fasāde un atsvaidzināts iekštelpu interjers. Lieliska īpašuma atrašanās vieta blakus priežu parkam, tikai 5 - 10 min. brauciena attālumā no ezera, kā arī baltām smilšu pludmalēm Jūrmalā un līdz Rīgas pilsētas centram - tikai 15 minūtes ar automašīnu. Villa ir aprīkota ar ventilācijas sistēmu, iebūvētu putekļu sūcēju, ūdens filtrācijas sistēmu baseinā. Apkure - gāze, kanalizācija - vietējā, ūdensvads - vietējā ciemata ūdens apgādes sistēma. Zāliens aprīkots ar automātisko laistīšanas sistēmu. Ļoti klusa, zaļa un droša vide - ciemata teritorijas apsardze 24/7, tajā pašā laikā tuvu visiem pilsētas pakalpojumiem. Tikai 5 minūšu brauciena attālumā atrodas vairākas starptautiskās skolas - Exupéry International School, British King ’s College, International School of Latvia, Hokeja vai Tenisa sporta skolas - Inbox halle, sms sporta klubs.
Izsmalcināts īpašums tuvu dabai un blakus ērtai pilsētas infrastruktūrai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums