Babītes novads, Piņķi, Lazdu iela

Plaša modernas arhitektūras māja Pierīgā

Cena

950 000 €

Platība

354 m2

Zeme

2 559 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod elegantu modernas arhitektūras privātmāju Sēbruciemā, Piņķu tuvumā.

Dzīvojamā māja ar pārdomātu plānojumu - plaša viesistaba ar kamīnu un 2 terasēm, virtuve, Spa zona ar tvaika pirti un burbuļvannu. Pirmajā stāvā ir arī garaža 2 automašīnām, priekšnama halle ar ietilpīgu iebūvēto skapi, un saimniecības telpa un 2 sanmezgli. Otrajā stāvā ir 5 izolētas guļamistabas, 2 vannasistabas, ietilpīga garderobe, terase. Īpašumā ir ļoti skaists, labiekārtots dārzs, kas ir krāsains visos gadalaikos, ir ierīkota automātiskā laistīšanas sistēma. Mājas pirmajā stāvā ir divas terases- viena ir rīta saules cienītājiem, otra, dienas saules un saulrieta baudītājiem.

Mājai ir vietējā ūdens un kanalizācijas sistēma. Ūdens kvalitāti nodrošina filtrācijas un mīkstināšanas sistēma. Mājas klimatu uzlabo ventilācijas sistēma. Siltumsūknis un saules paneļu sistēma pasargā no gāzes, apkures un elektrības tarifu izmaiņām. Pārdomāta drošības sistēma, auto elektrouzlādes iespējas. Automātiskā laistīšanas sistēma. Māja izmantoti kvalitatīvi materiāli - kamīna apdarē izmantots šamata akmens, grīdas ir no sarkankoka, tīkkoka dēļi SPA zonā.

Ēkai ir pārdomāts novietojums 2559 kv.m. plašā zemes gabalā attiecībā pret debess pusēm. Blakus skaistam mežam, kur ciemojas vāveres, zaķi, pupuķi un stirnas.

Iespēja izmantot visas attīstītas infrastruktūras priekšrocības, ko nodrošina apdzīvotā vieta Piņķi, ieskaitot starptautiskās skolas, ledushalli, baseinu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums