Garkalnes novads, Baltezers, Māras iela

Mājīga un ērta ģimenes māja Mārsilos

Cena

385 000 €

Platība

303 m2

Zeme

1 219 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties mājīgu un ērtu divstāvu ģimenes privātmāju ciematā Mārsilos, netālu no Mazā Baltezera, tikai 25 minūšu brauciena attālumā no Rīgas pilsētas centra.
Īpaša priekšrocība mājas pircējiem ir tas, ka māja atrodas nelielā un sakārtotā ciematā. Mārsili, tas ir ciemats ar asfaltētām un izgaismotām ielām, labiekārtotu spēļu laukumu bērniem, pastaigu vietām ciemata iedzīvotājiem. Īpašums, kas sastāv no divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 303 kv.m.(tajā skaitā - 30,2 kv.m. - terase un 9,7 kv.m. - lodžija) un zemes gabala ar kopējo platību - 1219 kv.m., atrodas klusā vietā uz sakoptas ielas, blakus priežu mežam. Drošs un sakopts ciemats ar patīkamu atmosfēru, šeit valda klusums un miers, un tā ir ideāli piemērota dzīvesvieta gan ģimenēm ar bērniem, gan cilvēkiem, kas mīl klusumu, zaļu vidi un dabas tuvumu.
Ērtā un kvalitatīvi būvētā divstāvu ģimenes privātmāja piedāvā sekojošu plānojumu, kur 1 stāvā izvietoti:
- priekšnams,
-plaša dzīvojamā istaba ar virtuves zonu ar ēdamgaldu, atpūtas daļu ar kamīnu un TV vietu,
- vannas istaba ar dušu, lielu garderobi, garažu 1-2 auto, katlu telpu, āra terasi;
Mājas 2 stāvā izvietotas:
- saimnieku guļamistaba ar lielu garderobes skapi,
- 1 bērnu guļamistaba,
- 1 viesu guļamistaba,
- 1 liela un plaša vannas istaba - kurā izvietota gan ar dušas kabīne, gan ar vanna un tualetes pods,
-kabinets.
Apkures sistēma mājā - jauns un ekonnomisks granulu katls, sava ūdens spice un bio kanalizācijas sistēma. Lentveida pamati, ielietas betona grīdas ar flīžu segumu un grīdas apsildi(no katla). Ārsienas - akmens bloki (gāzbetona bloki), starpsienas mūra bloki un reģipsis, pārsegumi betons. Jumta segums - bitumena šindeļi.
Īpaši Mārsilu iedzīvotājiem izveidota labiekārtota peldvieta Mazā Baltezera krastā, kā arī ciemata teritorijā - atpūtas, sporta laukumi, rekreācijas zonas. Visas mājas ciematā - jaunas, vide ar sakoptiem īpašumiem un labi attīstītu infrastruktūru. Pārdošanas cenā iekļautas visas iebūvētās mēbeles un iebūvētā tehnika un aprīkojums, daļa mīksto mēbeļu. Apdares materiāli - viegli kopjamas un estētiski pievilcīgas flīžu grīdas mājas pirmajā stāvā(siltā grīdas, apkure caur granulu katlu), mājas otrajā stāvā - dabīgs koks. Māja ir gaiša, patīkama un ļoti labi uzturēta. Dārzā - teritorija zāliens, ir aprīkotas ar automātisko dārza laistīšanas sistēmu. Garaža būs ērta 1 lielam auto un motociklam, vēl 2-3 auto novietnes iespējas pie mājas, iežogotā teritorijā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums