Garkalnes novads, Priedkalne, Liedaga iela

Lielisks īpašums pie Baltezera

Cena

650 000 €

Platība

786 m2

Zeme

4 051 m2

Stāvs

4

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no galvaspilsētas atrodas labiekārtots un kluss elitāru privātmāju ciemats Baltezers. Ciemats Baltezers atrodas līdzās Baltezera kanālam – labiekārtoti, asfaltēti piebraucamie ceļi, izgaismotas teritorijas, dekoratīvi krāšņumaugi un lieliska atmosfēra.
Piedāvājam iegādāties plašu un izsmalcinātu trīs 3 virszemes stāvu un divu pagrabstāva privātmāju, kas atrodas netālu no Rīgas centra, apsargājamā ,slēgtā ciemata teritorijā. Ciematā ir tikai 16 namīpašumi.Diennakts apsardze,tajā skaitā videonovērošana.
Zemes gabala platība 4051 m2, mājas kopējā platība 1174m2;dzīvojamā daļa 785,60 m2 un iekšējais baseins 384,40 m2.Baseins tika celts 2000.gadā.
Privātmāja celta 1995 gadā no ķieģeļiem ,siltināta, izbūvēta izmantojot tikai augstas klases celtniecības un apdares materiālus, kā arī rūpīgi izvēlēts interjers. 2018 gadā veikta kapitāla mājas rekonstrukcija.
Māja ar 4 izolētām guļamistabām ar sanmezgliem ,priekšistabām un garderobēm. Kopā 11 dzīvojamas telpas.
Pirmajā līmenī izvietots darba kabinets ar kamīnu, viesistaba ar kamīnu, virtuves telpa un ēdamistaba. Otrajā un trešajā līmenī – četras guļamistabas ar priekšistabu, katrai no tām pievienota vannas istaba.
Visās no guļamistabām ir plašas garderobes.
Jumta stāvā izvietotas papildus atpūtas telpa- bērnu atpūtas stūrītis un guļamistaba.
Pagrabstāvā - biljarda zāle, novusa zāle, atpūtas telpa,Spa komplekss-trīs veidu pirtis, dušas un džakuzi telpa, no kurienes ir izeja uz lielo 384,40 m2 iekšējo baseinu.Baseina telpa ir apsildāma ,ar gaisa cirkulāciju un stikla jumtu.
Duša, tualete, garderobe, noliktavas telpa, veļas mazgāšanas telpa, atlētikas zāle un katlu telpa;
Siltās akmens grīdas,ozolkoka parkets,ieejas durvis no masīvkoka ar bronzas apdari.
Garāža (vieta divām mašīnām) ar remonta bedri.
Apkuri nodrošina automātiskais gāzes katls Buderus;
Īpašumam ir arī laivu piestātne ar izeju uz Baltezeru.
Pa ūdens kanālu iespējams nokļūt līdz Rīgas jūras līcim un iziet jūrā.
Šeit jūs varat izbaudīt nesteidzīgu dzīves ritmu un pasakainus skatus. Ēkai ir visas komunikācijas – pilsētas kanalizācija, elektrība, sava gāzes apkure un 2 ūdens spices aptuveni 64 m dziļumā.
Mājai dzelzsbetona pamati un pārsegumi, ārsienas vieglbetons un ķieģelis, jumts- kārniņu. Teritorijā ir iekopts zāliens ar automātisko laistīšanas sistēmu un apstādījumi. Pagalmā bruģēti celiņi, strūklakas, kamīns ar atpūtas laukumu, dārza mājiņa.Visi rūpīgi izvēlētie apdares materiāli, interjera priekšmeti un tehniskie risinājumi lieliski harmonizē ar mājas klasisko stilu. Iekopta piemājas teritorija.Ainavisks dārzs.
Īpašums ir labā stāvoklī - pilnībā gatavs dzīvošanai.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums