Garkalnes novads, Langstiņi, Ozolu iela

Plaša ģimenes māja Langstiņos

Cena

420 000 €

Platība

401 m2

Zeme

4 200 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu nekustamo īpašumu privātmāju ciematā pie Langstiņu ezera.
Māja uzcelta 2005 gadā pēc induviduāla projekta. Mājas būvniecībā un labiekārtošanā izmantoti kvalitatīvi un mūsdienīgi materiāli. Skārda jumts mainīts pirms 2 gadiem. Mājas kopējā platība 430m2, dzīvojamā platība 393m2, garāža divām automašinām 37m2. Signalizācija visā mājā. Naktī var atsevišķi uzlikt tikai pirmo stāvu. Iekopta un apzaļumota teritorija - zemes platība 4000m2.
Apkure gāze, kā alternatīvu var izmantot malkas krāsni, ko iespējams pārtaisīt par granulu katlu. Pagājušā vasarā uzstādītas saules baterijas. Trīs fāžu elektrība. Teritorijā ir dziļurbums, 2 veidu ūdens filtru sistēmas.Triju nosēdumu kanalizācijas bedre.
Ienākot mājā, pirmajā sāvā uzreiz paveras plaša telpa, kas apvieno koridoru ar viesitabu un izeju uz virtuves zonu. Plaša viesistaba ar ziemas dārzu un kamīnu. No viesistabas izeja uz terasi, kas vasaras sezonā tiek izmantota vakarēšanai un brokastu kafijas baudīšanai. Vēl mājas pirmajā stāvā izvietots darba kabinets un viesu tualete.
Virtuves zona ir nodalīta no dzīvojamās zonas, kas palīdz ēdiena gatavošanas smaržai neizklīst pa visu māju. Virtuve ir aprīkota ar iebūvētām virtves mēbelēm un sadzīves tehniku.
Visu pirmā stāva apsildīšanu nodrošina siltās apkures grīdas.

Otrajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas. Divas no tām, bērnistabas, savā starpā apvieno vannasistaba. Galvenā guļamistaba ar iestaigājamu garderobes telpu un vannas istabu ar vannu.
Trešajā vai mansarda stāvā izbūvēta 8m2 liela istabiņa – viesiem vai kā bērnu spēļistaba.

Mājas pagrabstāvā atrodas plašas palīgtelpas – noliktava, saimniecības telpa, tehniskā telpa, ūdensfiltri. Iespēja uzglabāt dārza tehniku un dažādas sadzīvei nepieciešamās lietas. Pagrabā arī izbūvēta sauna.

Pagalmā ir atsevišķa pirts māja ar skaistu terasi, atpūtas telpu, virtuvi, dušu un tualeti. Otrajā stāvā 2 guļamistabas.

Līdz īpašumam ir ērts un labiekārtots piebraucamais ceļš. Līdz sabiedriskam transportam 10 min pastaigas gājiens. Berģu mūzikas un mākslas pamatskola 3km attālumā. Ezers 430 m attālumā.
Rīgas centrs 30 min brauciena attālumā un Ādaži 10 min brauciena attālumā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums