Jūrmala, Lielupe, Bulduru prospekts

Izsmalcināta klasiska stila villa Jūrmalā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

560 m2

Zeme

2 960 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties izsmalcinātu klasiska stila villu Lielupē, Bulduru prospektā tuvu pie jūras.
Jūrmala ir pilsēta jūras krastā, ar zaļiem parkiem, īpašu atmosfēru un auru. Skaistās un harmoniskās baltu smilšu pludmales, mainīgais jūras ūdens, svaigais priežu meža gaiss, unikāla arhitektūra un fantastiska atmosfēra, tās visas ir Jūrmalas pilsētas vizītkartes.
Izsmalcinātā klasiskā stilā veidotā villa atrodas uz vienas no prestižākajām un pieprasītākajām vietām Jūrmalā - Lielupē, Bulduru prospektā.
Villa ir celta no Sibīrijas lapegles, un būvēta tā, lai tās fasāde harmoniski iekļautos Jūrmalas arhitektūras ainavā.
Villai ir 3 stāvi, kur 1 stāvā izvietota plaša ieejas halle - zāle, kur sagaidīt viesus, no tās izeja uz mājīgu viesistabu ar kamīnu un aptūtas zonu, salons kā stiklota veranda ar pianīnu. Tāpat pirmajā stāvā izvietota virtuve ar izeju uz āra terasi un ēdamistaba, viesu tualete, pāris noliktavas un tehniskā telpa. Griestu augstums telpās villas 1 stāvā no 3,85 - 4 metri.
Villas 2 stāvā izvietota atpūtas zona - guļamistabas, kur atrodas saimnieku guļamistaba ar savu privāto vannas istabu un garderobi, papildus 2 bērnu guļamistabas un vēl viena vannas istaba, kabinets, bibliotēka - halle. Griestu augstums villas 2 stāvā no 3,50 - 3,60 metri.
Mansarda stāvā izvietota trenažieru vai aktīvas atpūtas zāle.
Villā daudz gaismas un plašuma sajūta ir pateicoties griestu augstumam dzīvojamās telpās, pārdomāts un ērts plānojums, sabalansēti risinājumi ēkas apkurei, ventilācijai un gaisai apmaiņai, ir kondicionieris, visas komunikācijas.
Blakus villai uz teritorijas izvietota 2 stāvu viesu māja ar kopējo platību - 210 kv.m., kuras 1 stāvā ir malkas pirts, džakuzi un atpūtas zona, viesu tualete un dušas telpa, 2 stāvā - neliela virtuve, atpūtas telpa ar mājas kinozāli un nelielu bibliotēku, viesu guļamistaba.
Atsevišķi garažas ēka 2 auto. Apsardzes ēka - 10 kv.m.
Veidojot villas un viesu mājas interjeru izmantoti tikai augstvērtīgi materiāli - dabīgas ozolkoka parketa grīdas, dabīgā akmens darba virsmas, kāpnes, durvis iekštelpās uzstādītas pēc pasūtījuma.
Mājas apkure - gan ar gāzi, gan granulām. Visas pilsētas komunikācijas. Villā uzstādīta ventilācijas un gaisa apmaiņas sistēma, kondicionieri.
Līdz jūrai 200 metri. Zemesgabals ap māju sakopts un labiekārtots. Brīnišķīgs dārzs ar seniem rododendriem, skaistām magnolijām un staltām Jūrmalas priedēm.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums