Jūrmala, Lielupe, Bulduru prospekts

Klasiska stila nams pie jūras Lielupē

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

420 m2

Zeme

1 700 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala ir viens no populārākajiem kūrortiem Baltijā, un tas ir pazīstams ar savu unikālo koka arhitektūru un zaļajiem priežu parkiem, tīro baltu smilšu pludmali.
Jūrmalas īpašā koka arhitektūra un kokā ēkas tika būvētas XX gs sākumā un tika izmantotas vairāk kā vasaras atpūtas ēkas. Koka arhitektūra pilsētai piešķir īpašu noskaņu un vaibstus, pateicoties ēku stāvu zemajai apbūvei un dažādiem fasādes dekoratīvajiem elementiem, koka arhitektūra pilsētā rada īpašu un mājīgu atmosfēru.
Lielupes reģions Jūrmalā ir viens no pieprasītakajiem reģioniem privātmāju būvniecībai un iegādei. Tuvu esošā jūra, zaļie priežu parki un sakārtotā pilsētas infrastruktūra piedāvā iespēju baudīt dabas tuvumu, tajā pašā laikā nezaudējot iespēju izmantot infrastruktūras pakalpojumus. Lielupe ar tās mierīgo atmosfēru, tīro gaisu un sakārtoto vidi vilina gan vietējos iedzīvotājus, gan iedzīvotājus no visas pasaules. Jūrmala par ideāls galamērķis atpūtai dabā esot tuvu lidostai un galvaspilsētai Rīgai.

Piedāvājam iegādei klasisku Jūrmalas stila villu jūras krastā Lielupē.
2019.gadā restaurētā XX gs sākuma koka arhitektūras pērle ir izvietota uz 1700 kv.m. liela atsevišķā īpašumā esoša zemes gabala. Villai ir 2 stāvi un cokolstāvs.
Ēkas 1 stāva plānojums piedāvā plašu un greznu ieejas zonu no kuras tālāk nokļūt dzīvojamā istabā ar kamīnu un erkeri, kabinets, viesu tualete, pilnībā aprīkota virtuve ar izeju uz āra terasi un pagalmu.
Villas 2 stāvs atvēlēts 3 guļamistabām, viesu atpūtas telpai vai vēl vienai guļamistabai, garderobei un 2 vannas istabām ar dušu un vannu. Pie galvenās guļamistabas ir plaša terase, neliels balkons uz fasādes pusi.
Ēkas cokolstāvā izvietota sauna, atpūtas zona ar nelielu virtuvi, dušas telpa un wc, veļas telpa un katlu telpa.
Teritorija pie villas labiekārtota un iežogota. Līdz jūrai 100 metri. Mājīgumam un privātuma sajūtai skaistais kaltais žogs papildināts ar dzīvžoga stādījumu no augstām tūjām.
Nepalaidiet garām iespēju iegūt īpašumā šo unikālo villu un izjust Jūrmalas īpašo koka arhitektūras šarmu. Ja meklējat pastāvīgu dzīvesvietu vai brīvdienu māju - šīs villas priekšrocība ir atrašanās vieta tuvu jūrai un ērtais plānojums.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums