Jūrmala, Bulduri, Dārzkopības iela

Eleganta klasiska stila māja Jūrmalā netālu no jūras

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

303 m2

Zeme

3 673 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala ir pilsēta, kura piesaista gan ar jaunām, mūsdienīgām rezidencēm, gan ar Jūrmalas videi atbilstošām vēsturiskām savrupmājām un villām.
Piedāvājam iegādāties klasika stila īpašumu Bulduros, netālu no jūras.
Ozolu alejas ieskautais īpašums sastāv no plaša zemes gabala ar kopējo platību - 3673 kv.m. un 2 stāvu privātmājas ar kopējo platību - 302,6 kv.m., kā arī no viesu/saunas mājas ēkas ar ar garažu ar kopējo platību 204 kv.m..
Klasiskā stilā celtajai privātmājai ir 2 stāvi, kur mājas 1 stāvā ir plaša un eleganta ieejas halle, plaša dzīvojamā istaba, āra terase, atsevišķa virtuves telpa ar izeju uz āra terasi, viesu tualete, plaši garderobes skapji un palīgtelpas.
mājas 2.stāvā izvietotas 3 guļamistabas, 1 plaša garderobes telpa un 3 vannas istabas.
Atsevišķa viesu māja\saunas ēka ar garažu 2 auto. Viesu māja iekārtota ērti - ar plašu istabu ar nelielu virtuvi, vannas istaba un sauna.
īpašuma teritorija ir iežogota, ar zaļu un koptu zālienu, senām priedēm, krāsņumkrūmiem un rozēm. Dzīvojamās mājas interjers klasisks un tajā pašā laikā - gaišs un lakonisks.
Īpašums atrodas uz klusas un zaļas ielas, blakus ērtai infrastruktūra, kur netālu ir jūra, pakalpojumu iestādes - veikali, sporta klubi, riteņbraucēju celiņš, skolas, bērnu dārzs.
Klasiska stila īpašums tuvu pie jūras, uz klusas un zaļas ielas - Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums