Jūrmala, Vaivari, Gaidas iela

Ekskluzīva rezidence Villa Margarita Jūrmalā

Cena

5 500 000 €

Platība

2 099 m2

Zeme

3 540 m2

Stāvs

4

Guļamistabas

7
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Lieliska iespēja iegādāties ekskluzīvu un ļoti plašu privātmāju Villa Margarita Baltijas skaistākajā kūrortpilsētā - Jūrmalā. Četrstāvu privātmāja atrodas klusā vietā blakus priežu parkam. Līdz jūrai tikai 200 metri.

Privātmājā ir patiesi pārdomāts plānojums un ļoti grezns iekārtojums. Pirmajā stāvā atrodas galvenā viesu uzņemšanas zona ar grandiozu kamīnu (griestu augstums sasniedz 8 metrus), izsmalcināta ēdamzāle, ērta virtuves zona, burvīga āra atpūtas zona ar pilnībā stiklotu kupolu (āra virtuve, bārs, grila iespējas), milzīgs peldbaseins un pirts ar atpūtas telpu. Otrais stāvs atvēlēts privātām vajadzībām, tur izvietotas piecas atsevišķas guļamistabu zonas.

Katrā zonā ir privāta istaba, guļamistaba un vannas istaba. Trešajā stāvā atrodas plaša atpūtas zona. Privātmājas pagrabstāvā izvietota grezna spēļu zona ar biljarda galdu, bāru un kinozāli, vīna pagrabs, personāla un pārējās saimniecības telpas.

Privātmāja ir pilnībā mēbelēta un aprīkota ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Iekšējai apdarei izmantoti augstvērtīgi un ekskluzīvi materiāli. Privātmāja atrodas labiekārtotā un apzaļumotā teritorijā, kurā ir izbūvēts omulīgs atpūtas nams mājas viesiem, kā arī pie mājas ieejas izveidota skaista strūklaka. Privātmājas teritorija ir pilnība nožogota, ir diennakts dzīva apsardze, tas viss rada privātuma un miera sajūtu.

Greznība un plašums, izsmalcinātība un komforts, lieliska gaume un kvalitāte – ideāla vieta dzīvošanai un atpūtai!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums