Jūrmala, Valteri, Gāršas

Ģimenes māja pie Lielupes

Cena

495 000 €

Platība

293 m2

Zeme

2 389 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Plaša ģimenes māja, kuru tās saimnieki būvējuši ar mīlestību, būvējot to savas ģimenes vajadzībām.

Atrašanās vieta- Jūrmala, pie Lielupes un netālu no jūras, priežu meža ieskautā teritorijā. Lielupe - 170m attālumā no mājas un jūra 2 km. Dabas veidota un saimnieku labiekārtota teritorija, draudzīgi kaimiņi un drošība par to, kad blakus netiks uzceltas milzīgas celtnes un nepazudīs privātums. Piemājas teritorija ir kā priežu sils, kurā aug simtgadīgi koki, melleņu krūmi, kā arī saimnieku stādīti ogu krūmi un augļu koki.

Tehniskai raksturojuma- Būvniecības procesā izvēlēti tikai atbilstoši un kvalitatīvi materiāli. Betona pamati, sienas- viegls betons, izolācija, starpstāvu pārsegumos koka sijas, kuras atklājas visā savā dabīgajā skaistumā mājas viesistabā. Jumta pārklājums - skārda loksnes/gumijas loksnes (daļēji atjaunots 2021 gadā),terase. Vietējā kanalizācija (septiķis). Saimnieki ceļot māju ir pārdomājuši smalkākās tehniskās, ergonomiskās un vizuālās nianses un gatavi dalīties ar pircēju, kas mājas iegādes procesa ir ļoti būtiski.
Īsta malkas pirts, jūsu gara veselībai.

Augstie griesti dzīvojamā zonā, divpusējs kamīns, plaši logi ar skatu uz priežu silu, mājīga virtuve kur pulcēties. Šajā mājā ir viss kas raksturo īstu ģimenes ligzdu, kur uzaugt bērniem un atpūsties vecākiem. Pirmajā stāvā atrodas viesistaba, darba kabinets, plaša virtuve, pirts. Mājā ir padomāts arī par palīgtelpām.

Ieliekot jumta logus ir iespējams paplašināt un uzbūvēt trešo jumta stāvu. Māja ir piemērota dzīvošanai arī aukstajos ziemas mēnešos.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums