Jūrmala, Asari, Kāpu iela

Izsmalcināta privātmāja jūras krastā Jūrmalā

Cena

990 000 €

Platība

550 m2

Zeme

1 500 m2

Stāvs

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Iespēja iegādāties māju Jūrmalā, netālu no pirmās līnijas ar zemes platību 1500 kvadrātmetri, ir aizraujoša perspektīva tiem, kas vēlas investēt prestižā vietā. Lai gan mājai ir nepieciešams kosmētisks remonts, tās potenciāls pārvērsties par lielisku piejūras atpūtas vietu ir nenoliedzams.

Šī plašā rezidence, kas aptver trīs stāvus, piedāvā plašu pielāgošanas un modernizācijas iespēju. Kamīna klātbūtne piešķir tai šarmu un nodrošina mājīgu kontaktpunktu pulcēšanās vietām vēsos vakaros.

Ar dāsno zemes platību 1500 kvadrātmetri ir daudz vietas, lai izveidotu āra atpūtas zonas, dārzus vai pat baseinu, tādējādi uzlabojot īpašuma pievilcību un vērtību.

Lai gan mājai var būt nepieciešams kosmētisks remonts, tas pircējiem sniedz iespēju iespiest īpašumā savu personīgo stilu un vēlmes, pārvēršot to par īpašu patvērumu, kas pielāgots viņu gaumei.

Atrodoties netālu no pirmās līnijas, iedzīvotāji var baudīt vieglu piekļuvi senatnīgajiem Jūrmalas krastiem, ļaujot mierpilnām pastaigām pa pludmali un elpu aizraujošu skatu uz Baltijas jūru.

Rezumējot, šī māja Jūrmalā piedāvā iespēju izveidot sapņu piekrastes rezidenci vienā no Baltijas iekārojamākajām vietām. Ar savu izcilo stāvokli, plašo plānojumu un renovācijas potenciālu tas ir daudzsološa investīciju iespēja tiem, kas vēlas iegūt īpašumā daļu piejūras paradīzes.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums