Jūrmala, Dzintari, Madonas iela

Eleganta un plaša māja Jūrmalas centrā Dzintaros

Cena

1 350 000 €

Platība

383 m2

Zeme

1 807 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala gadu desmitiem ir pilsēta ar īpašu auru, izsmalcinātu arhitektūru, tās baltajām un tīrajām smilšu pludmalēm un staltajām priedēm. Jūrmala vasarā ir aktīva gan kultūras baudītājiem, gan sporta cienītājiem, savukārt ziemā tā kļūst par klusu miera ostu.
Piedāvājam iegādei eleganta dizaina privātmāju Dzintaros, Madonas ielā, kas atrodas tikai 3 minūšu gājiena attālumā no labiekārtotas pludmales.
Māja izvietota neliela 5 privātmāju kompleksa teritorijā Dzintaros, pie pilsētas parka un netālu no jūras.
Mājas plānojums ir maksimāli ērts - tās pirmajā stāvā atrodas ieejas halle, plaša viesistaba ar kamīnu, virtuve ar ēdamtelpu, āra terase, viesu tualete, viesu guļamistaba-kabinets un garderobe. Otrajā stāvā - divas bērnu guļamuistabas, vannas istaba, saimnieku guļamistaba ar privātu garderobes telpu un vannas istabu. Privātmājai ir arī cokolstāvs, kur atrodas telpa veļas mašīnai un žāvētājam, pirts ar dušas telpu, viesu guļamistaba, atpūtas zāle, katlu telpa un garaža 2 automašīnām. Ap māju teritorija uzturēta un sakopta, atstājot vietu dabīgajam priežu mežam ar mellenāju, kā arī dekoratvajiem stādījumiem. Mājā- gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija, internets, kondicionēšana. Lieliska privātmāja Jūrmalas centrā, netālu no jūras.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums