Jūrmala, Lielupe, Meža prospekts

Eleganta māja ar 5 guļamistabām Lielupē

Cena

1 350 000 €

Platība

400 m2

Zeme

2 500 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei 5 guļamistabu māju prestižā Jūrmalas reģionā Lielupē, Meža prospektā. Īpašums sastāv no zemes gabala 2500 kv.m. un elegantas trīs stāvu privātmājas ar kopējo platību 400 kv.m. Māja ir gatava dzīvošanai, klasiskā stilā izpildīts interjers un māja tiek piedāvāta īrei - ar mēbelēm.
Mājas pirmajā stāvā izvietota ieejas halle, plaša viesistaba ar kamīnu un ēdamtelpu, atsevišķa virtuve, viesu tualete, viesu guļamistaba ar savu vannas istabu. Mājas - otrajā stāvā izvietotas - galvenā - saimnieku guļamistaba ar privātu vannas istabu un plašu garderobi, papildus 3 guļamistabas uz kurām atsevišķa vannas istaba, Mājas 3 - stāvā izvietota plaša telpa - ar atsevišķu kabineta zonu, atpūtas zonu un izeju uz āra balkonu, tualete.
Mājai ir arī 0 stāvs - ar saimniecības un katlu telpu, veļas telpu. Zemes gabals ap māju apzaļumots. Ir garāža 1 auto. Uz teritorijas - labiekārtots sporta laukums un papildus iespējas viesu auto novietošanai. Līdz jūrai - 400 metri. Pieejams apskatei no 15.05.2024.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums