Jūrmala, Melluži, Mežsargu iela

Ērta un komfortabla ģimenes māja ar baseinu Mellužos

Cena

600 000 €

Platība

328 m2

Zeme

1 025 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei ērtu ģimenes privātmāju Mellužos, Jūrmalā, uz klusas un zaļas ielas - Mežsargu ielā. Tikai 300 metru attālumā no jūras. Mājā veikta nopietna pārbūve un atjaunošanas darbi 2016.gadā. Mājas kopējā platība - 328 kv.m. Piemājas dārzs - 1025 kv.m. Uz zemes gabala izvietota neliela lapene 23 kv.m. platībā.
Ērtā un komfortablā 2 stāvu māja ir ar pārdomātu plānojumu, kur mājas 1stāvā izvietota plaša ieejas halle, ģērbtuve, viesistabu ar kamīnu un virtuves zonu, ēdamzonu, dušas telpu un saunu, baseinu(15 metru garumā), viesu tualeti.
Mājas 2 stāvā izvietotas četras atsevišķas guļamistabas, garderobe, 2 vannas istabas, āra terase. Ēkas pamati - betons, ārsienas - keramzīta bloki, pārsegumi - monolītais dzelzsbetons; Mājā pieejamās komunikācijas - pilsētas ūdensvads un kanalizācija, elektrība, gāze, internets, ir kondicionieri.
Veicot mājas pārbūvi 2016.gadā uzstādītas jaunas iebūvētās mēbeles, santehnika Itālija un Vācija(Antonio Lupi, Gessi), flīzes(Itālija), grīdas - parkets. Iebūvētās virtuves mēbeles un tehnika. Pie mājas teritorija iekopta un labiekārtota, dārzā uzstādīta automātiskā laistīšanas sistēma. Ērta ģimenes māja ar baseinu tuvu no jūras Mellužos.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums