Jūrmala, Dzintari, Rembates iela

Klasiskas elegances stilā būvēta māja Dzintaros tuvu jūrai

Cena

1 950 000 €

Platība

500 m2

Zeme

3 000 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala gadu desmitiem ir pilsēta, kas izceļas ar savu īpašu auru, pateicoties izsmalcinātai ēku arhitektūrai, tās baltajām un tīrajām smilšu pludmalēm, staltajām senajām priedēm un parkiem. Jūrmala vasarā ir aktīva gan kultūras baudītājiem, gan sporta cienītājiem, savukārt ziemā tā kļūst par klusu miera ostu.
Piedāvājam iegādei elegantu klasiska stila arhitektūras māju Dzintaros, Rembates ielā, kas atrodas tikai 3 minūšu gājiena attālumā no labiekārtotas pludmales un blakus Dzintaru pilsētas parkam.
Mājas tuvumā ērta pilsētas infrastruktūra, ērti pieejami serviss un pakalpojumi - Jomas iela, Dzintaru koncerzāle, SPA un viesnīcas, veikali, netālu labiekārtota pludmale.
Mājas plānojums ir pārdomāts un ērts - tās 1 stāvā atrodas plaša ieejas halle ar iebūvētiem skapjiem, viesistaba ar kamīnu, virtuve ar ēdamistabu, āra terase, viesu tualete, viesu guļamistaba vai kabinets, garderobe; Mājas 1 stāvā tāpat izvietota omulīga SPA zona - ar baseinu, saunu, atpūtas vietu un izeju uz dārzu.
Mājas 2 stāvā ērti izvietotas 2 mazākas guļamistabas, katra ar savu vannas istabu, saimnieku guļamistaba ar savu privāto vannas istabu.
Ap māju teritorija uzturēta un sakopta - daudz skaistu dekoratīvo stādījumu, atstājot vietu priedēm un augļu kokiem, kā arī dekoratvajiem stādījumiem. Komunikācijas mājā- gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija, internets, gaisa kondicionēšanas sistēma.
Uz teritorijas izvietota neliela dārza mājiņa - ar kopējo platību ap 150 kv.m., kurā ir
vannas istaba un tualete, atpūtas telpa ar nelielu virtuvi un 2 guļamistabas. Pārdošanas cenā iekļautas visas iebūvētās mēbeles un aprīkojums. Pie mājas autonovietnes iespējas 4-6 auto.
Līdz starptautiskajai lidostai "Rīga" tikai 15 minūtes ar automašīnu, līdz Rīgas vēsturiskajam centram - 30 minūtes ar automašīnu.
Lieliska klasiska stila arhitektūras privātmāja Jūrmalas centrā, blakus parkam un jūrai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums