Jūrmala, Melluži, Rožu iela

Plaša privātmāja Jūrmalā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

1 142 m2

Zeme

4 668 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ekskluzīvā vietā, Rīgas jūras līča krastos tiek piedāvāta elitāra savrupmāja - villa. Ēka, kas būvēta funkcionālisma stilā, ar savu individuālo raksturu un dizainu harmoniski iekļaujas apkārtējā vidē.
Pārdomātais plānojums un tehniskie risinājumi sniedz neierobežotas iespējas, lai izveidotu elegantu un ērtu dzīves telpu.
Ēkas kopējā platība ir 1142 kv.m. Ēkā ir 4 guļamistabas, 7 vannas istabas, halle, virtuve ar ēdamistabu, 2 kamīni FOCUS / Francija /.
Pirmajā stāvā ir atsevišķa telpa ar baseinu, saunu un SPA vannu.
Mājas pagrabstāvā ir tehniskās telpas - garāža divām automašīnām, katlu telpa, noliktava, personāla telpas utt. Savrupmājas celtniecībā un apdarē izmantoti tikai kvalitatīvi materiāli, kas garantē izturību un unikālu stilu.
Akmens masas flīzes BRIX / Itālija / un L`ANTIC COLONIAL / Itālija /, tapetes MARBURG / Vācija /, parkets no Iroko koka LISTONE GIORDANO / Itālija /, nezaudēs savu aktualitāti un vienmēr būs modē. Ekskluzīvas iekšdurvis no cietā ozola SILMEŽS / Latvija /.
Iekšējo kāpņu izgatavošanā izmantotas metāla konstrukcijas ar iroko koka apdari. Lai nodrošinātu augstu komforta līmeni, izvēlēta ekskluzīva santehnika un vannas istabu piederumi - izlietnes, tualetes podi un bidē CATALANO / Itālija /, DURAVIT / Vācija / un BELLAVISTA / Spānija /, CESANA vannas / Itālija / DURAVIT / Vācija /, dušas CESANA / Itālija / maisītāji un aksesuāri OTTONE MELODA / Itālija / un GROHE (Vācija). Peldbaseinā ir uzstādīta KLAFS sauna / Vācija / un SPA vanna. Vannas istabās uzstādītas mēbeles MILLDUE / Itālija /. Plašās jumta terases, no kurām paveras skats uz jūru, nodrošina neierobežotas iespējas atpūtai, meditācijai un pilnvērtīgai dzīves baudīšanai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums