Jūrmala, Asari, Rūsiņa iela

Mūsdienīga dizaina māja Jūrmalā pie jūras Asaros

Cena

1 400 000 €

Platība

410 m2

Zeme

1 938 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jau gadu desmitiem Jūrmala ir pilsēta ar īpašu auru un arhitektūru, kur vasarā pilsēta ir aktīva un dažādu notikumu pilna, bet ziemā Jūrmala kļūst par tikpat pievilcīgu klusu patvērumu. Piedāvājam iegādāties modernu un rūpīgi pārdomātu divstāvu māju, kas atrodas tikai pāris minūšu gājiena attālumā no labiekārtotās pludmales Asaros. Māja nodota ekspluatācijā 2016. gadā, tās kopējā platība ir 410 kv.m. un teritorijas platība ir 1938 kv.m.
Mājas 1.stāvā atrodas priekštelpa, plaša viesistaba ar lielu ēdamzonu, kamīnu un izeju uz atklātu terasi un dārzu, virtuve (šīs telpas pirmajā stāvā izvietotas pēc principa atklāta telpa), viesu tualete ar dušu, atsevišķs kabinets (vai guļamistaba), tehniskās telpas, garāža 2 automašīnām.
Mājas 2.stāvā atrodas saimnieku guļamistaba ar atsevišķu vannas istabu un pilnvērtīgu plašu ģērbtuvi, 2 guļamistabas, vannas istaba ar dušu, veļas telpa, mājīga halle ar izeju uz nelielu terasi. Tas var kalpot kā atpūtas zona vai darba vieta. Komunikācijas mājā - apkure - gāze, pilsētas kanalizācija, apsardzes signalizācija ar videonovērošanu, internets. Mājā ir ventilācijas sistēma, automātiskie vārti, vairāku istabu audio sistēma, telpās ir kondicionieris. Dārzs un teritorija ir iekopta un aprīkota ar automātisko apgaismojumu un laistīšanu, dārzā iestādīti dažādi dekoratīvie koki un reti augi. Terase ir aprīkota ar vairākām atpūtas zonām ar nojumēm, kā arī atsevišķu zonu ar nojumi BBQ. Būvmateriāli, logi, jumts, siltumizolācija, skaņas izolācija – viss no vadošajiem Eiropas ražotājiem un atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām. Lieliska iespēja iegādāties jaunu un modernu māju klusā rajonā netālu no jūras Jūrmalā. Jūra un pludmale atrodas tikai 200 metru attālumā no mājas – tā ir unikāla iespēja aktīvai atpūtai un sportam brīvā dabā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums