Jūrmala, Lielupe, Vikingu iela

Privātmāja Lielupes krastā

Cena

2 200 000 €

Platība

1 097 m2

Zeme

1 628 m2

Guļamistabas

8

Vannas istabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Sapņo par mierpilnu vietu, kur uzlādēties un smelties enerģiju?
Tad šī ir īstā vieta, vienā no visskaistākajām vietām Jūrmalā, kur soļa attālumā ir viss ērtai un komfortablai dzīvošanai.
Plaša un gaiša trīs stāvu māja ar reljefā izbūvētu pagrabstāvu.
Pagrabstāvā ir izbūvēts pazemes baseins, autostāvvieta 8 mašīnām un tehniskā telpa.
Pirmajā stāvā atrodas 4 slēgtas istabas, priekšnams, 3 caurstaigājamas istabas un divi sanmezgli. Telpas var izmantot pēc nepieciešamības, kā viesu guļamistabas, kabinetus un viesistabas.
Otrajā stāvā atrodas 5 slēgtas dzīvojamās istabas, 2 priekštelpas, 3 caurstaigājamas istabas, vējtveris, divi sanmezgli un divas privātas terases, kur var baudīt patīkamo Jūrmalas priežu mežu smaržu un sagaidīt neaizmirstamus saulrietus.
Trešajā stāvā atrodas plaša viesistaba, apvienota ar ēdamzāli, virtuve, sanmezgls, palīgtelpa, terase pa kuru paveras tiešs skats uz Lielupi un slēgta istaba mansarda stāvā, kuru var iekārtot pēc saviem ieskatiem, kā atsevišķu bērnu rotaļu istabu, trenažieru zāli, konferenču telpu vai svinību zāli.
Mājā ir 3 kamīni, pie kuriem var nesteidzīgi baudīt garos rudens un ziemas vakarus, veroties ugunī, klausoties malkas sprakšķēšanā, un baudot karstu tēju mājīgā atmosfērā.
Mājai ir patīkama atmosfēra un ērts plānojums, kuru var viegli pielāgot dažādām vajadzībām.
Interjerā izmantoti augstas klases apdares materiāli un antīkas masīvkoka mēbeles.
Mūsdienīga, taisnu formu arhitektūra ar integrētiem moderniem panorāmas logiem kāpņu telpā, pa kuriem paveras fantastisks skats uz Lielupi un apkārtējo Jūrmalas dabu.
Īpašumā ir labiekārtots dārzs. Pa perimetru sētai ir iestādīts dzīvžogs, kas īpašumam piešķir papildus privātuma sajūtu.
Šī vieta ir patiesa miera osta, kur smelties enerģiju, iedvesmu un atslābināties pēc pilsētas nerimstošā ritma un dinamikas. Ūdens tuvums šim īpašumam ir neatsverama pievienotā vērtība.
Tuvumā kvalitatīvās atpūtas iespējas - jahtklubs, laivu piestātne, tenisa korti Lielupe, trenažieru zāle un baseins viesnīcā Lielupe, Jūrmalas golfa klubs, dažādi restorāni, Dzintaru koncertzāle.
Māja tiek pārdota ar tehniku un mēbelēm.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums