Ķekavas novads, Rāmava, Asteru iela

Plaša māja Jūsu ģimenei netālu no Daugavas

Cena

425 650 €

Platība

290 m2

Zeme

1 400 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Māja ar 3 guļamistabām, saimniecības telpām, tvaika pirti un garāžu Jūsu ģimenei!
Lieliska atrašanās vieta- privātmāju rajons Katlakalns, Rīgas robeža 5 minūšu braukšanas attālumā. Labiekārtota pludmale pie Daugavas vien 5 minūšu pastaigas attālumā.
Mājā ir plašuma sajūta pateicoties augstajiem grieztiem un ergonomiki pārdomātajam plānojumam. Ieejot iekšā, jūs sagaida viesmīlīgs foajē, kas ved uz mājīgu dzīvojamo istabu un atsevišķa ieeja virtuvē. Plašā dzīvojamā zona 66m2 ar 3 m augstiem grieztiem. Tajā atrodas liels pusdienu galds, atpūtas zona ar kamīnu, izeja uz terasi. Kamīns pievienots apkures sistēmai, kas starpsezonā dod iespēju apsildīt māju neieslēdzot centrālo apkuri. Pirmajā stāvā izvietots viesu sanmezgls, tvaika pirts ar atsevišķu atpūtas telpu un dušu, kā arī plaša saimniecības telpa, kas savienota ar garāžu. Otrajā stāvā ir 3 guļamistabas un kabinets, kur ir iespēja izveidot atsevišķu guļamistabu. Galvenajai guļamistabai ir savs atsevišķs sanmezgls ar vannu un garderobes telpa. Papildus ir trepes uz bēniņiem, kas lieti noder mantu glabāšanai.
Māja ir savs gāzes katls, pirmajā stāvā apsildāmās grīdas, katrā telpā iespējams atsevišķi regulēt temperatūru. Pilsētas ūdens un kanalizācija.
Labiekārtota un viegli kopjama teritorija. Brīnišķīga vieta ģimenei- blakus skola, jauns bērnudārzs, veloceliņi.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums