Krimuldas novads, Krimuldas pagasts

Vieta, kur veidot skaistas atmiņas

Cena

640 000 €

Platība

544 m2

Zeme

30 800 m2

Stāvs

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties pirmo Latvijas koka arhitektūras gada balvu saņēmušo viensētu, kas apvieno latviskās tradīcijas un mūsdienīgus risinājumus.
Īpašums tapis Gaujas nacionālā parka teritorijā uz senas viensētas pamatiem, tās ēkas ir būvētas, pielietojot tradicionālus paņēmienus un maksimāli izmantojot dabīgos materiālus.
Viensētas ēkas ir kā īstas lauku mājas, kas būvētas pēc apvidus tradīcijām, dabiski ierakstās vidē un neizceļās ar īpašām ārišķībām. Viensētas palīgēkas - viesu māja, studija jeb darbnīca, pirts un garāža būvēta saglabājot Latvijas lauku apvidum tik raksturīgos pelēkos šķūnīšus, bet dzīvojamā mājā veidota no sarkanā ķieģeļa, kas pēc būtības arī saglabā tradīciju - centrālo ēku būvēt no akmens. Interjerā izmantotas gan neitrālas krāsas – balta, melna, pelēka, bēša - gan arī interesanti akcenti violetā, zaļā, zilā un citās krāsās. Iekštelpas veidotas lakoniskā stilā, to papildinot ar dažādiem interjera priekšmetiem un elementiem.
290m2 plašajā dzīvojamā mājā izveidotas četras guļamistabas, 3 vannas istabas, virtuve, ēdamistaba, atpūtas telpa, terase un iekārtoti bēniņi.
Studijā jeb darbnīcā ir plaša halle, virtuve un sanmezgls, savukārt līdzās esošajā viesu mājā ir 2 guļamistabas ar atsevišķām vannas istabām, vasaras virtuve ar āra plīti, krāsni, iekārtoti bēniņi, garāža velosipēdiem un tehniskā telpa.
Pirti un garāžu 2 automašīnām savieno terase, bet funkcionāli tās tomēr ir divas atsevišķas telpas.
Pirts veidota ar īstu malkas krāsni, ērtu pirts priekštelpu, āra un iekšas dušu.
Šī ir vieta, kur dzīvot kā pasakā, kur dzīvot saskaņā ar sevi un dabu, kur atgūties pēc smagas darba dienas un ļauties laiskai atpūtai brīvdienās, bet tajā pašā laikā būt rokas stiepiena attālumā no pilsētas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums