Jūrmala, Priedaine, Laipu iela

Energoefektīva privātmāja Lielupes krastā

Cena

995 000 €

Platība

442 m2

Zeme

1 368 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Lielupes krastā, Priedainē, atrodas viena no energoefektīvākajām privātmājām “Riverside Project” ciematā. Šī māja nav tikai dzīvesvieta, bet gan dzīves filozofija, kurā harmoniski saskaras dabas mīlestība un tehnoloģiju priekšrocības.

Īpašuma kopējā platība ir 442 m2, kurā ietilpst terases un 322 m2 dzīvojamā platība.
Visā mājā ir daudz atvērta tipa telpas un lieli logi, kas ienes gaismu un rada plašuma sajūtu.
Pirmajā stāvā atrodas viesistaba, apvienota ar virtuves zonu, kabinets, viesu vannas istaba, noliktavas un saimniecības telpa, garāža.
Skaistas, stiklotas kāpnes ar koka elementiem ved uz otro stāvu, kur ierīkota ģimenes atpūtas zona, divas bērnu guļamistabas, vannas istaba un saimnieku guļamistaba ar privātu garderobi, vannas istabu un izeju uz plašu terasi, kas paver brīnišķīgus saulrieta skatus.
Interjerā izmantoti Tom Dixon gaismekļi, Matthew Williamson sienas tapetes, dekoratīvie apmetumi no Apdares Studijas, individuāli izgatavotas mēbeles un virtuve, saimnieku guļamistabā 100-gadīga koka sienas apdare.

Mājai ir ierīkota ģeotermālā apkure, rekuperācijas sistēma, visur ir siltās grīdas un uzstādīti saules paneļi. Telpās iespējams pielāgot apgaismojumu un siltuma regulāciju caur aplikāciju - katrs stūris šķiet radīts, lai pārdomāti rūpētos par videi draudzīgu un ekonomisku dzīvesveidu.

Skaisto dārzu izveidojuši ainavu arhitekti no “Galantus”, kas radījuši veselu mākslas darbu no zemes un zaļuma veltēm. Dārzs ir ne tikai dekoratīva ainava, bet arī kā dzīva oāze, vienlaikus saskanot ar apkārtnes dabas skaistumu.

Izcila arhitektūra, izsmalcināts interjera dizains un romantiskas dārza ainavas – elementi, kas raksturo šo ģimenes īpašumu!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums