Liepāja, Vites iela

Unikāls īpašums Liepājas vēsturiskajā centrā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

300 m2

Zeme

439 m2

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ekskluzīvs īpašums pilnībā renovētā trīs sekciju rindu mājā Liepājas vēsturiskajā centrā. 1908.gadā būvētā koka ēka ir pilnībā atjaunota, fasādes daļā pilnībā saglabājot tās vēsturisko šarmu, atjaunojot koka mežģīnes un fasādes elementus. Pagalma pusē ēkas fasāde veidota no stikla ar stikla fasādē integrētiem koka pakešu logiem.
Īpašuma kopējā platība ir 300 kv.m. un tas tiek piedāvāts ar balto apdari. Tajā ir ierīkota gāzes apkure grīdās, ventilācijas un rekuperācijas sistēmas kā arī gaisa dzesēšanas iekārta kātrā telpā. Funkcionāls un ērts plānojums, kur katrai guļamistabai ir sava vannas istaba, kā arī atsevišķs viesu sanmezgls, plaša viesistaba, atvērta tipa ēdamistaba un virtuves zona, kas nodrošina plašuma sajūtu telpās. Nepieciešamības gadījumā ir iespēja izbūvēt vienu papildus guļamistabu ēkas otrajā stāvā, aizverot starp stāviem dizainiski izveidoto atvērto telpu.
Ēkai uzstādīts fasādes apgaismojums, kas diennakts tumšajā laikā jo īpaši izceļ šī projekta unikalitāti.
Īpašums atrodas fantastiskā vietā, vien dažu minūšu gājienā no Liepājas balto smilšu pludmales, atjaunotās Dzintaru koncertzāles un Jūrmalas parka.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums