Babītes novads, Babītes pagasts, Ezera iela

Mūsdienīga un plaša māja slēgtā ciematā "Taureņi"

Cena

1 700 000 €

Platība

637 m2

Zeme

2 152 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei mūsdienīgu un greznu māju slēgtā premium klases ciematā "Taureņi", priežu meža ielokā pie Božu ūdens krātuves.
Ērtās un funkcionālās 2 stāvu privātmājas kopējā platība sastāda 637 m2. Savrupmāja sastāv no 6 istabām, kur mājas 1.stāvā izvietotas - ieejas halle ar garderobi, plaša virtuve ar atsevišķu ēdamzonu un izeju uz vasaras āra terasi, dzīvojamā istaba ar kamīnu un izeju uz skaisti iekoptu dārzu, viesu tualete, tehniskā telpa, garaža 2 auto novietošanai un spa komplekss ar atpūtas zonu, plašu pirti un baseinu ar skatu uz dārzu.
Mājas 2.stāvā - 4 guļamistabas, no kurām viena (saimnieku guļamistaba) ar savu privāto vannas istabu, divas guļamistabas ar iebūvētām garderobēm un izeju uz balkonu, vannas istaba un viesu guļamistaba vai kabinets.
Pie mājas iekopta 2152 kv.m. teritorija ar zālāju, bērnu rotaļu stūrīti, un vietu individuālo treniņu veikšanai.
Māja celta no augstvērtīgiem materiāliem, interjerā visi materiāli, mēbeles un aprīkojums piegādāti pēc pasūtījuma. Dārzā uzstādīta automātiskā zāles laistīšanas sistēma, apgaismojums. Kluss un zaļš privātmāju ciemats, kurā iebraukšana ir tikai ar caurlaidēm, 24h dzīvā apsardze. Blakus priežu mežs.

Rīgas centrs tikai 15 minūšu brauciena attālumā, līdz jūrai 10-15 minūtes. Šī ir lieliska dzīvesvieta ģimenei ar bērniem. Pavisam netālu atrodas vairākas kvalitatīvas izglītības iespējas visa vecuma bērniem, tā piemēram, Exupery International School, King's College, International School of Latvia, privātās pirmsskolas izglītības iestādes u.c.

Burvīga māja, lieliskā vietā, viss, kas nepieciešams Jūsu ģimenes komfortam, veselībai un drošībai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums