Mārupes novads, Mārupe, Dravnieku iela

Mūsdienīga dizaina māja Mārupē

Cena

275 000 €

Platība

235 m2

Zeme

600 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājumā mūsdienīga dizaina energoefektīva dvīņu māja, kuras būvniecībā izmantotas jaunākās un modernākās tehnoloģijas. Pieejama māja ar kopējo platību 235 kvm, no kuriem dzīvojamā platība ir 160 kv.m
Māja tiek piedāvāta ar pelēko apdari, tai ir parocīgs plānojums :
Pirmajā stāvā ir ērts priekšnams, plaša dzīvojamā istaba, virtuve ar ēdamzonu un terasi, guļamistaba vai darba istaba, vannas istaba , saimniecības telpa un garāža ar automātiskajiem vārtiem. Otrais stāvs ir privāta ģimenes zona ar 3
atsevišķām guļamistabām, garderobi, divām vannasistabām, balkonu un plašu terasi.

Māja ir būvēta no kvalitatīviem materiāliem: sienas un starpsienas ir no keraterm ķieģeļu blokiem, dzelzsbetona pārsedzes, betona kāpnes uz otro stāvu, ēka sitināta ar 200 mm putoplastu, ārējā apdare - dekoratīvais apmetums un dekoratīvie dēļi.

Apkuri nodrošina Bosh siltumsūknis, kas kombinācijā ar siltajām grīdām , ko katrā telpā ir iespējams regulēt un mūsdienīgu rekuperācijas sistēmu, nodrošina ekonomiskus apkures rēķinus.
Māja atrodas labā vietā Mārupē, ērti nokļūt līdz visai tuvākajai infrastruktūrai Mārupes centrā – sabiedriskā transporta pieturām, veikaliem, skolai, bērnudārzam un citiem pakalpojumu sniedzējiem.
Kvalitatīvs īpašums, kur interjeru iespējams iekārtot pēc savas gaumes!




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums