Mērsraga novads, Mērsrags, Sūnlauki

SŪNLAUKI | Jauna koncepta piejūras māja

Cena

420 000 €

Platība

130 m2

Zeme

5 010 m2

Stāvs

1

Guļamistabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Īpašums “Sūnlauki” atrodas gleznainā, jūras ieskautā un skaistā Latvijas vietā - Mērsragā, aptuveni 700 m aiz Mērsraga bākas, Upesgrīvas virzienā.
Priežu meža taka Jūs aizved līdz pašai jūras piekrastei, kas atrodas vien 250 m gājienā no īpašuma "Sūnlauki". Jūras ainava, svaigais gaiss, viļņu šalkoņa, meža un sūnu smarža, ļauj pilnībā baudīt mieru cilvēkiem, kas to meklē.
Šī ir pirmā māja no projektā plānotajām 5 mājām, kas nākotnē veidos lokālu un jaunu māju kompleksu Mērsraga apkaimē. Katrai mājai plānojas savs dizaina stāsts, nepazaudējot kopējo kompozīcijas sajūtu.

Mājas "Sūnlauki" atrodas priežu meža ieskautā zemes gabalā ar platību 0.5 ha (5000 m2). Jaunizbūvētā Smilšu iela nodrošina ērtu piekļūšanu īpašumam. No Smilšu ielas līdz īpašumam izbūvēts iekšējais piebraucamais ceļš ar platformu automašīnu novietošanai.

Mājas "Sūnlauki" ir veidotas pēc individuāli izstrādāta projekta. Ēkas kopējā platība ir 129.6 m2, no kuras 107.8 m2 ir dzīvojamā platība un 21.8 m2 ir ārtelpu platība. Mājas centrālajā daļā izvietota aizverama stiklota veranda, kas sadala māju 2 daļās, tādejādi nodalot dzīvajmo zonu no guļamzonas. Vēsākā laikā verandu var aizvērt ar aizbīdāmajiem logiem. Papildus mājas plašumu un gaišumu veido augstas kvalitātes panorāmas logi.

Dzīvojamajā platībā ietilpst:
- Dzīvojamā istaba un virtuve (studio) – 39.4 kvm
- Aizverama stiklota veranda zem jumta – 15.8 kvm
- Guļamistaba – 11.8 kvm
- Guļamistaba – 13.2 kvm
- Gaitenis – 13.6 kvm
- Sanitārais mezgls – 5.6 kvm
- Tehniskā telpa – 4.8 kvm
- Vējtveris – 3.6 kvm

Savukārt, ārtelpu platību veido:
- Piemājas terase – 17.7 kvm
- Lievenis – 4.1 kvm
Šobrīd piemājas teritorija tiek apzaļumota. Piemājas teritorijā priedes ir atzarotas, bet pārējā ārējā teritorijā tiek saglabāta dabiskā meža ainava.

Mājas konstrukcija veidota no koka karkas uz plātņveida pamatiem, ārējā apdare - krāsota egle. Mājas jumts viscaur klāts ar dakstiņiem. Māja tiek nodota ar izbūvētu vannas istabu un balto apdari.

Komunikācijas: zemes gabalā ir izveidots dziļurbums, ir ierīkota kanalizācija un pieslēgta 3 fāžu elektrība. Siltuma nodrošinājumam mājā ir ierīkots siltumsūknis (Alpha Innotec 6kW gaiss-ūdens), kā arī Jøtul krāsns. Mājai uzstādīta: saules paneļu sistēma 8.0kW (saules PV modulis – Jinko Solar JKM470M-7RL3-V monokristāla).

"Sūnlauku" teritorijā veidojot kopējo kompozīciju, ir izbūvēta 13.3kvm palīgēka, kas domāta mantu glabāšanai vai darbnīcas ierīkošanai vai kādām citām vajadzībām.
Mājas būvniecību plānots pabeigt 2023. gada novembrī.

Projekts atbilst A klases energoefektivitātes standartiem. Sadarbībā ar SWEDBANK A klases mājokļiem tiek piedāvāts pirmos 2 gadus: 0% likme + 6 mēn. Euribor un 100% atlaide aizdevuma izsniegšanas maksai.





Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums