Pāvilostas novads, Vērgales pagasts, Ziemupes muiža

Muiža Ziemupē

Cena

890 000 €

Platība

1 360 m2

Zeme

15 000 m2

Stāvs

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ziemupes Muiža atrodas Ziemupē - nelielā apdzīvotā vietā Baltijas jūras krastā pusceļā no Liepājas uz Pāvilostu. Šīs vietas bagātība - vēl joprojām klusā, neskartā, skarbā, retiem augiem bagātā Ziemupes jūrmala.

Īpašums atrodas 28 km no Liepājas, 17 km no Pāvilostas, 200 km no Rīgas un 900 m no stāvkrasta un gleznainas pludmales.

Ziemupes Muiža nodrošina telpas pasākumiem, naktsmītnēm un atpūtai. Kompleksa stāvlaukumā vietas pietiks 25 automobiļiem un svinības iespējams sarīkot līdz pat 60 cilvēku lielai kompānijai. Ikdienā darbojas kā viesnīca ar komfortabliem 12 numuriņiem / guļvietām 40 cilvēkiem un 20 papildus guļvietām mansardā. Viesnīca piedāvā SPA zonu ar baseinu un pirti. Pilnībā aprīkotu virtuvi ēdinātāju vajadzībām kā arī vietu pasākumu teltij.

Īpašuma sastāvs:
-Zeme 1,5 ha;
-Ēkas (viesnīcas) kopējā platība 1360 m² - 3 stāvi.

Īpašums tiek pārdotas ar visu nepieciešamo uzņēmējdarbībai, sākot ar svinību un galda piederumiem, mēbelēm un telpu aprīkojumu, beidzot ar tehniku āra darbiem un izklaidei.

Pieejams elektrības pieslēgums (100A), vietējā ūdensapgāde (dziļurbums 119 m ar attīrīšanas iekārtām), vietējā kanalizācija (bioloģiskā), apkure: gāze, zemes siltumsūknis baseina apsildes un siltā ūdens nodrošināšanai.

Ziemupi sasniegsiet, ja braucot pa ceļu Liepāja - Ventspils tā 27. km nogriezīsieties uz jūras pusi.

Ziemupes Muiža - Tavām brīvdienām, kāzām, retrītiem un mieram.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums