Rīga, Mežaparks, Bernātu iela

Skaista privātmāja Mežaparkā

Cena

850 000 €

Platība

453 m2

Zeme

2 400 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties skaistu īpašumu Rīgas zaļākajā rajonā Mežaparkā, Bernātu ielā. Īpašums sastāv no 2400 m2 plaša zemes gabala un 453 m2 divstāvu dzīvojamās mājas. Mājas galvenā ieeja vērsta pret Bernātu ielu. 2000.gadā rekonstruētās ēkas atturīgā ziemeļnieku stila arhitektūra un izkoptā dārza īpatnējā reljefa arhitektūra apvienota vienā ģimenes īpašumā skaistākajā Rīgas rajonā. Klusums, miers slaidu priežu un dekoratīvu augu ieskautā vidē. Ēkas 0.stāvā ar atsevišķu ieeju iespējams izveidot biznesa telpas privātai praksei vai birojam.
1.stāvā plaša viesistaba ( 40 m2 ) ar kamīnu un izeju uz terasi, bibliotēka, istaba viesiem ar tualeti un dušu, ēdamistaba ar atvērtu virtuvi. Liela terase ( 35 m2 ) vasaras baudīšanai un ciemiņu uzņemšanai ar lielisku skatu uz dārzu.
2. stāvā plaša „master bedroom ” ( 32m2) ar augstiem griestiem un vannas istabu, kā arī vēl 2 guļamistabas ar atsevišķu vannas istabu, 2 balkoni. Paveras plašs skats uz dārzu. Mājā daudz iebūvēto skapju.
0.stāvā 2 istabas (15 un 35m2 ) ar atsevišķu ieeju, kurās var izveidot biznesa telpas. Bez tām vēl noliktavas telpas, „aukstā” telpa konservu uzglabāšanai, atsevišķa virtuve, apkures telpa, garāža.
Ap māju ir iekopts dārzs ar bruģētiem celiņiem, dekoratīviem augiem un kokiem. Īpašuma teritorijā ir atsevišķa nojume - noliktava dārza instrumentiem 36.5 m2 platībā. Skaists īpašums pilsētas zaļākajā rajonā - labākā izvēle Jums un Jūsu ģimenei!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums