Rīga, Mežaparks, Čiekuru iela

Rindu māja ģimenei jaunā mājokļu konceptā līdzās Mežaparkam

Cena

283 405 €

Platība

115 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei dvīņu mājas sekciju jaunā mājokļu konceptā, kas atrodas līdzās plašajam atpūtas parkam "Mežaparks".
Māja iegādei tiek piedāvāta ar pilnu iekšējo apdari, aprīkotiem sanmezgliem, uzstādītām trepēm un terasi. Mājai ir pārdomāts un funkcionālu plānojums - pirmajā stāvā atrodas plaša dzīvojamā istaba ar virtuves zonu, no dzīvojamās istabas izeja uz terasi; viesu vannas istaba; saimniecības telpa un ieejas zona. Otrajā stāvā atrodas trīs guļamistabas, vannas istaba. Mājas kopējā platība 115.44 kv.m. (t.sk. terase 14.04 kv.m.).
Apdarei izvēlēta gaiša dabīgu toņu palete, kas papildināta ar ozolkoka grīdām. Vannas istabu apdarē izmantotas lielformāta akmens masas flīzes no ražotāja VIVES, mūsdienīga dizaina santehnika no ražotāja Hatria, Bianchi, Kaldewei vanna. Uzstādīts individuāls gāzes apkures katls, centralizēta ūdens apgāde un kanalizācija, individuālie skaitītāji. Mājas ieskauj labiekārtota teritorija, kur atvēlēta vieta atpūtas zonām, velo novietnes, virszemes autostāvvietas ar uzlādes staciju.
Projektu veido 8 rindu mājas un divas daudzdzīvokļu mājas. Koncepts kopā paredz 50 jaunus mājokļus cilvēkiem, kuri novērtē komfortu un kvalitāti, ilgtspējīgu dizainu, dabas tuvumu un plašas aktīvās atpūtas iespējas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums