Rīga, Purvciems, Kriķu iela

Labiekārtota māja klusā un zaļā vietā Purvciemā

Cena

489 900 €

Platība

270 m2

Zeme

1 087 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam trīs stāvu privātmāju ar plašu, labiekārtotu ziemas terasi, garāžu un nojumi divām automašīnām.
Māja atrodas klusā privātmāju rajonā Kriķu ielā, Purvciemā. Līdz Rīgas centram-15 minūšu brauciens. Attīstīta infrastruktūra – tuvumā tirdzniecības un atpūtas centrs Domina Shopping, sabiedriskais transports, skolas, bērnudārzi, medicīnas centrs, sporta klubs.
Īpašums sastāv no: 1087 kv.m. liela zemes gabala, iekopta pagalma un dārza ar augļu kokiem (ābeles un plūmes), bruģēta piebraucamā ceļa,automātiskajiem vārtiem, zāliena ar automātisko laistīšanu; trīs stāvu mājas ar dzīvojamo platību 270 kv.m ;garāžas ar nojumi 2 automašīnām.
Dzīvojamai mājai ir funkcionāli ērts plānojums, sešas istabas un palīgtelpas. Māja veidota itāļu stila interjerā, izmantojot ļoti kvalitatīvus un augstvērtīgus apdares, interjera materiālus un tehniku. Mājā ir divi kamīni. Āra palodzes no granīta virsmām. Grīdas segums kāpnes, durvis, logi no sarkankoka. Mīkstais segums visās guļamistabās, pirmā stāva koridors, virtuve, palīgtelpas ar kvalitatīvām grīdas flīzēm. Materiāli vesti no Itālijas, lustras no Venēcijas stikla.1.stāvā - ieejas zona: vējtveris, koridors ,viesu sanmezgls, plaša viesistaba ar ēdamzonu, kas apvienota ar virtuvi, kur ir kamīns, plaša ziemas terase-kamīna zāle, ko vasarā var viegli transformēt un izmantot kā vasaras terases zonu ar izeju uz dārzu,tehniskā telpa, vīna pagrabiņš, atpūtas zona (turku pirts un sauna), dušas un WC telpa; 2.stāvā - trīs atsevišķas guļamistabas, garderobes telpa, atpūtas istaba, divas plašas vannas istabas ar logiem un koridors ar iebūvēto skapju sistēmu; 3.stāvā - atpūtas istaba: lasītava vai guļamistaba ar ietilpīgām jumta nišām mantu novietošanai.Mājai ir autonomā gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija, elektrība. Pirmā stāva siltās grīdas uz ūdens bāzes, radiatori no Itālijas.Kamīnā ir iebūvēts kompresors ar kura palīdzību tiek papildus padots siltais gaiss uz augšējiem stāviem. Māja ar augstu energoefektivitātes koeficentu. Slēgta dārza teritorija, garāža ar automātiskajiem vārtiem. Plaša un labiekārtota māja drošā, zaļā un ērtā vietā. Māja nodota ekspluatācijā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums