Rīga, Vecrīga, Mazā Monētu iela

Ēka Vecrīgā

Cena

400 000 €

Platība

269 m2

Zeme

86 m2

Stāvs

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Šī nekustamā īpašuma atrašanās vieta Vecrīgā, Mazās Monētu un Šķūņu ielu krustojumā, ir izcila iespēja veiksmīgas komercdarbības veidošanai. Kvartālā dala starp Mazo Monētu, Šķūņu un Mazo Jaunavu ielām, īpašums sastāv no zemes gabala ar platību 86 kvadrātmetri un uz tā esošā četrstāvu nama ar kopējo platību 269,4 kvadrātmetri.

Šajā objektā ir izvietotas tirdzniecības telpas, kabineti, sanmezgli un palīgtelpas. Telpu apdare ir apmierinošā tehniskā stāvoklī, un ēkā ir nodrošināts labs inženiertehnisko komunikāciju nodrošinājums. Konstruktīvā risinājuma ziņā ēka piedāvā labas iespējas gan esošās struktūras saglabāšanai, gan papildu attīstības iespējām.

Tuvākā apkārtne ir blīvi apdzīvota ar komerciālajiem un dzīvojamajiem ēku projektiem, radot dinamisku un pievilcīgu vidi. Turklāt transporta apstāšanās un stāvēšana ir iespējama blakus esošajās ielās, nodrošinot ērtu piekļuvi. Pa Mazo Monētu ielu novērojama zemas intensitātes transporta un gājēju plūsma, kas veicina mierīgu un pievilcīgu vidi nekustamā īpašuma apkārtnē.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums